mako
פרסומת

יועז הנדל מצטרף לחדשות 13

שר התקשורת לשעבר מצטרף למהדורה המרכזית של חדשות 13 וישמש כפרשן. כזכור, לפני כניסתו לפוליטיקה, הנדל הגיש בגל"צ וערוץ 10 - ואף כתב בידיעות אחרונות

גיל משעלי
פורסם:
יועז הנדל
יועז הנדל
הקישור הועתק

שר התקשורת לשעבר, יועז הנדל, מצטרף לחדשות 13: הנדל ישמש כפרשן במהדורה המרכזית של הערוץ. הנדל שימש כשר התקשורת בממשלת גנץ-נתניהו וכיהן שוב במשרד עם השבעת ממשלת בנט-לפיד. בבחירות 2022, חתם על הסכם עם מפלגת ימינה בראשות איילת שקד וקיבל את המקום השני, אך מעט לאחר מכן השניים הודיעו על פירוק בשל חילוקי דעות. יומיים לאחר הפירוק, הודיע הנדל על פרישה מהחיים הפוליטיים.

עוד לפני כניסתו לפוליטיקה, עסק הנדל בתקשורת. הוא היה פובליציסט בידיעות אחרונות וכן הגיש בגל"צ וערוץ 10. הנדל התגייס ולצה"ל והתנדב לשייטת 13. הוא השתחרר מצה"ל לאחר שש שנים וחצי, אך המשיך למלא תפקידים רבים במערכת הביטחון, בין היתר בשב"כ. חבר הכנסת לשעבר כתב חמישה ספרים, ואף שימש כיו"ר המכון לאסטרטגיה ציונית וכראש מערך ההסברה הלאומי.