הדרישות של אנה זק בצילומי הקמפיין החדש
אחרי שהצטרפה לנבחרת הפרזנטורים של חברת רנואר, הזמרת אנה זק הגיעה לצילומי קמפיין חדש של המותג - אך אנשיה אסרו על צוותי התקשורת שבמקום לשאול אותה על שני נושאים אישיים: אחד נוגע לבן זוגה הקודם, ואחד נוגע לנוכחי

הנושאים שאסור לשאול עליהם: עם הצטרפותה לנבחרת הפרזנטורים של מותג האופנה רנואר, ל-mako נודע כי לזמרת אנה זק היו דרישות במהלך צילומי קמפיין החדש.
זק הצטלמה אתמול (א') לקמפיין הראשון שלה עבור רנואר, שאותו נבחרה להוביל - וכמו בכל קמפיין, גם הפעם הגיעו לסט צוותי צילום מגופי התקשורת השונים. ל-mako נודע כי אנשיה של זק עדכנו את כל העיתונאים על הסט על כך שיש שני נושאים שעליהם אסור לשאול את הזמרת: הראשון הוא פרידתה מהזמר רועי סנדלר, והשני הוא הסערה שיצרה כוכבת הרשת אנג'ל ברנס. ברנס התארחה בשבוע שעבר בפודקאסט "ישראלה", ושם סיפרה כי היא וזק היו צוחקות בעבר על הזוגיות של נועה קירל עם הזמר יהונתן מרגי, בן זוגה הנוכחי של זק.
