mako
פרסומת

טעם של ילדות: סוכריות על מקל בטעם חלב אם

"מעבר לערכים התזונתיים והיתרונות הידועים של חלב אם, עניין אותנו לבדוק מה יש בטעמו של חלב האם שהופך אותו לכל כך אהוב ומרגיע", כך נכתב באתר החברה שהחלה למכור בשבוע שעבר סוכריות לילדים עם טעם של אמא. רבים כבר ביקשו לרכוש את המוצר, ואתם?

רוני שגב
מערכת מאקו הורים
פורסם:
סוכריות בטעם חלב אם
צילום: lollyphile
הקישור הועתק

סוכריות בטעם חלב אם
מזכיר נשכחות? סוכריות בטעם חלב אם, מהיום בשוק | צילום: lollyphile

הקסם שהופך תינוק צורח למאושר

"מעבר לערכים התזונתיים והיתרונות הידועים של חלב אם, עניין אותנו לבדוק מה יש בטעמו של חלב האם שהופך אותו לכל כך אהוב ומרגיע", נכתב באתר החברה, שטוענת כי כבר קיבלה הזמנות בשווי אלפי דולרים למוצר החדש והמפתיע. "רצינו לבדוק מה הקסם שהופך תינוק צורח ומשתולל לתינוק רגוע ומאושר, וניסינו לזקק את הטעם הזה לתוך סוכרייה על מקל".

כאן המקום להדגיש כי הסוכריות אינן מכילות חלב אם אמיתי, אלא רק מחקות את הטעם של המקור. למעשה, הן אינן מכילות חלב כלשהו, ומתאימות גם לטבעונים. "כמובן שלא ביססנו את המתכון על חלב אם, אלא על סוכר, סירופ תירס וחומרי טעם וריח ייחודיים", הסביר ג'ייסון דארלינג, מייסד החברה שהמציאה את הסוכריות. "אתם יכולים לדמיין מפעל של אמהות שואבות? זה בלתי אפשרי לוגיסטית". את הטעם פיתח דארלינג על בסיס דגימות חלב אם שקיבל מחברות שלו ושל אשתו, ואפילו הצליח לעמוד על ההבדלים בין חלב אם לקולוסטרום, החלב הראשוני שמופרש בימים הראשונים אחרי הלידה. "אחת החברות נתנה לי לטעום קצת קולוסטרום, שהוא הרבה יותר מתוק ומרוכז מחלב רגיל", הוא חלק את חוויותיו עם הלוס אנג'לס טיימס.

לא רק חלב אם: גם טקילה ובייקון-מייפל

תינוק יונק מסתכל למצלמה
נשמע לכם מוזר? היי, זה עדיין עדיף מסוכריות טקילה, לא? | צילום: istockphoto, istockphoto

השימוש היצירתי הנוכחי הוא ממש לא הפעם הראשונה שבה נרתם "הזהב הלבן" לצרכים שחורגים משימושו המקורי: הזנת תינוקות ובניית מערכת החיסון שלהם. כבר שמענו על גלידה מחלב אם, גבינה מחלב אם ואפילו על תכשיטים שמשמרים כמה טיפות מחלב האם שלך למזכרת – ויש להניח שעדיין לא נאמרה המילה האחרונה בתחום.

פרסומת