mako
פרסומת

סולומון מתנצל בפני המוסלמים

בחודש שעבר, סולומון הופיע בפסטיבל הטכנו האיטלקי "Kappa Future", וניגן טראק שהכיל קטע של קריאה מוסלמית לתפילה. מהרגע שהבין זאת, הוא הפסיק לנגן את אותו הטראק מהר ככל שאפשר. עכשיו מגיעה ההתנצלות הרשמית בפני מעריציו המוסלמים

מערכת mako Nights
mako
פורסם:
דיג'יי סולומון
דיג'יי סולומון | צילום: מתוך עמוד הפייסבוק של Poofy
הקישור הועתק

הדיג'יי והמפיק הבוסני-גרמני סולומון היה מההדליינרים של פסטיבל הטכנו האיטלקי "Kappa Futur", שהתקיים לפני חודש, והופיע שם בערב שבת. בזמן שתקלט בפסטיבל, סולומון ניגן טראק שיש בו סאמפל של קריאה מוסלמית לתפילה. כעת, הוא שחרר התנצלות פומבית על כך.

לפי הצהרתו המפורטת של סולומון בפייסבוק, בזמן הסט שלו הוא החליט לנגן את אותו הטראק, שנשלח לו זמן קצר לפני כן. הוא טוען שהוא האזין בחצי אוזן לאותו הדמו לפני שניגן אותו, והוא לא שם לב שהוא כלל סמפול ווקאלי של קריאה מוסלמית לתפילה.

לפי הצהרתו, סולומון לא היה מודע לתוכנו של הסאמפל בזמן שניגן את הטראק, אבל הוא "חש שמשהו לא נכון" והייתה לו "הרגשה מוזרה מאוד לגבי הסיטואציה". בהתאם, הוא שילב טראק אחר במהירות מיד ששם לאותו הקטע, והפסיק לנגן אותו.

"עכשיו כשאני מודע להשפעה של המקרה, אני רוצה לבקש את סליחתכם" הוא הוסיף. "אני רוצה להתנצל בכל ליבי על כך שפגעתי ברגשות דתיים. אני מתבייש עמוקות שזה קרה". הוא הוסיף שלאחר התקרית, הוא פנה למפיק של הטראק וביקש ממנו לא לשחרר או לנגן את אותו הקטע בעתיד. הוא גם דאג להסיר כל הקלטה של הסט מאותו הפסטיבל באינטרנט, כי "משהו כזה לא אמור להיות בחוץ יותר".