חגיגה מוגזמת
בוסטון רד סוקס זכו בשבוע שעבר באליפות הארצית בבייסבול, לראשונה מזה 15 שנה. כדי לחגוג את הנצחון, הרד סוקס נסעו ללוס אנג'לס - שם הרימו מסיבה שבה בזבזו יותר מ-500 אלף דולר, מתוכם 195 אלף טיפ

בשבוע שעבר, הבוסטון רד סוקס ניצחו בוורלד סריס - אליפות הבייסבול הארצית. כדי לחגוג את הנצחון של הרד סוקס בוורלד סריס לראשונה מזה 15 שנה, הקבוצה הרימה מסיבה ענקית ב-"Nightingale Plaza", מלון ומועדון שבלוס אנג'לס, שם דווח שהשחקנים בקבוצה בזבזו בסביבות ה-500,000 דולר על המסיבה.
על פי מקור שנכח במקום, הרד סוקס קנו שתיה בכ-300,000 דולר, והשאירו טיפ נדיב במיוחד של 195,000 דולר. בנוסף, מסתבר שהרד סוקס השפריצו כל כך הרבה שמפניה שהם הרסו את הלפטופ של הדיג'יי, שדרש מהם שיקנו לו חדש כפיצוי.
ומי שילם את החשבון? מקורות מספרים שאחד השחקנים בקבוצה, ג'יי מרטינז, שילם על חלק מהחשבון עבור חברי הקבוצה, ושאליו הצטרף תורם נדיב. דובר הקבוצה מסר: "הקבוצה אירגנה מפגש במלון עבור חלק מהשחקנים ומשפחותיהם לאחר הנצחון בוורלד סריס, אבל היא לא אירגנה אירוע גדול בעיר".