mako
פרסומת

"חשבתי לעצמי - מה לעזאזל עשיתי?"

קורטני פאוול היא סטודנטית בת 19 משפילד שבאנגליה, ששינתה את שמה לקורטני 'לידמיל' פאוול כמחווה למועדון לידמיל (Leadmill) שבעיר. כתגובה, המועדון מעניק לה כניסה חינם לכל החיים, ופאוול מספרת: "לא הייתי עושה את זה אם לא היו מציעים לי שום דבר בחינם בתמורה"

מערכת mako Nights
mako
פורסם:
קורטני לידמיל
קורטני לידמיל | צילום: מתוך סרטון היוטיוב של Caters Clips
הקישור הועתק

סטודנטית בשפילד שבאנגליה שינתה את שמה באופן חוקי כדי להשיג כניסה חינם למועדון לכל החיים. הסטודנטית בת ה-19, קורטני פאוול, שילמה 15 פאונד ושינתה את שמה לקורטני 'לידמיל' פאוול, בתור מחווה למועדון לידמיל ("Leadmill") שבעיר.

לאחר ששינתה את שמה, פאוול קיבלה כניסה חינם למועדון לכל החיים, כל עוד היא תראה כרטיס זהב שהוענק לה על ידי המתחם. היא מספרת: "הייתי כל כך שתויה כשראיתי שהם מציעים כניסה חינם לכל החיים בתמורה לשינוי השם שלך".

היא ממשיכה: "התעוררתי יום לאחר מכן והייתי בטוחה שחלמתי את מה שקרה. כשהבנתי שזה אמיתי, חשבתי לעצמי - מה לעזאזל עשיתי?". למרות זאת, היא מדגישה שהיא לא מתחרטת על שקרה: "אני לא מתחרטת על כלום - אבל לא הייתי עושה את זה אם לא היו מציעים לי שום דבר בחינם בתמורה".