mako
פרסומת

צ'ק, פליז

מועדון חדש בעיר הבירה של זימבבואה - הארארה, מושך אליו לקוחות עשירים במיוחד. השבוע זכתה אחת המלצריות במקום להפתעה מיוחדת כשהגישה את החשבון - טיפ של לא פחות מ-800$ ומתברר שזה ממש לא המקרה היחיד

מערכת mako Nights
mako
פורסם:
Sankayi
מועדון "Sankayi" | צילום: מתוך חשבון האינסטגרם של sankayinightclubzim
הקישור הועתק

מלצרית במועדון בהארארה, עיר הבירה של זימבבואה, הגישה לאחד השולחנות חשבון בסך 8,862 דולר - וקיבלה בהתאם טיפ של 805 דולר. זה קרה במועדון "Sankayi", שעם הזמן מיצב את עצמו בתור אחד ממועדוני ה-VIP הנחשבים של העיר, אליו ה"בזבזנים הגדולים" מרבים להגיע.

אחד מהבליינים שמבקר לעיתים תכופות במועדון, מספר שבעקבות מקרים דומים, נשים רבות מעוניינות לעבוד שם: "'Sankayi' זה המקום להיות בו. כבר עכשיו, שתי חשפניות מבר לאונג' פרטי עזבו את העבודות שלהן בכדי להיות מלצריות כאן. הן יודעות שהמועדון מושך אנשים עשירים". 

מלצרית בזימבבואה
המלצרית עם הטיפ של ה-800$ במועדון | צילום: מתוך חשבון הטוויטר של NehandaRadio

אישה נוספת שמרבה לבקר את המועדון מספרת שזה הבית החדש שלה: "מה שאני הכי אוהבת ב-'Sankayi' הוא שהגברים שם מאוד אדיבים. בכל הפעמים שביקרתי שם, בקושי קניתי לעצמי משקאות כי היו כל כך הרבה אנשים שהציעו לקנות עבורי". המועדון נפתח לפני קצת פחות מחודש, ובעליו "נשבע שיישאר למשך הרבה זמן".