תקלה באפליקציית פתיחת החניונים השפיעה על ישראלים רבים
בסוף השבוע האחרון נרשמה תקלה באפליקציית PalGate הפופולרית, המאפשרת בין היתר פתיחה מרחוק של שערי חניונים בכניסה לבניינים. בחברת פאל מסבירים ל-mako כי ביום שישי בערב זוהתה תקלה באפליקציה, אשר השפיעה על חלק מהלקוחות החברה. התקלה המרכזית טופלה ונפתרה במהלך הלילה שבין שישי לשבת. נכון לעכשיו, קיימת עדיין השפעה נקודתית על כ-5–6% מהמערכות ברחבי העולם


דיירי בניינים רבים פותחים את שער החניון בבניין שלהם דרך אפליקציית פאלגייט (PalGate) של חברת PAL. אחרי שהתחברתם, כל מה שצריך לעשות הוא ללחוץ על השער שאתם רוצים לפתוח (גם אם אתם לא קרובים אליו).
החל מיום שישי ישראלים רבים לא הצליחו לפתוח את הבניינים בשל תקלה באפליקציה, שבה משתמשים יותר מ-4 מיליון איש ברחבי העולם. פאל מייצאת ונותנת שירות לכ-27 מדינות בעולם עם "בסיס אם" בישראל.
בחברת פאל מסבירים ל-mako כי ביום שישי בערב זוהתה תקלה באפליקציה, אשר השפיעה על חלק מהלקוחות החברה. התקלה המרכזית טופלה ונפתרה במהלך הלילה שבין שישי לשבת.
נכון לעכשיו, קיימת עדיין השפעה נקודתית על כ-5–6% מהמערכות ברחבי העולם, אשר עשויות להשפיע על פעילות דרך האפליקציה בפתיחה מרחוק בלבד.

בחברה מסבירים כי אמצעי פתיחה חלופיים שקיימים במערכות מסוג ספיידר ממשיכים לפעול כרגיל, לרבות פתיחה באמצעות קירבה לשער ב-Bluetooth, שלטים רחוקים וחיוג למספר הטלפון של השער.
לדבריהם, "צוותי הפיתוח והתמיכה הטכנית של החברה פועלים ברציפות, מסביב לשעון, במטרה להשלים פתרון מלא בהקדם האפשרי. החברה מתנצלת בפני לקוחותיה ומשתמשיה על אי הנוחות הזמנית, ומודה להם על הסבלנות וההבנה". החברה מפנה להתעדכן בעמוד הטלגרם של החברה.