טלי גוטליב צייצה היום פייק ניוז שהצליח להסעיר את הרשת, אבל גם גורמים רשמיים כמו המוסד. בפוסט שלה כתבה: "עדנה קרנבל מפרסמת שארה"ב יירטה שיחות בין בעלה של שקמה ברסלר לגדול המרצחים יחיא סינואר מספר ימים לפני התופת", כתבה חברת הכנסת ל-63 אלף עוקביה ברשת החברתית והוסיפה: "ראש המוסד זימן את ברסלר לפגישה. זוכרים שרשמתי כאן על פגישה בין ברסלר לראש המוסד? זוכרים שמשרד רוה״מ הוציא הכחשה לדבריי ואני הבהרתי שאני עומדת מאחורי דבריי? המקורות שלי ברזל!".

מיד לאחר מכן מיהרו גורמים שונים להפריך את השקר שכתבה גוטליב, כולל המוסד עצמו שנאלץ להוציא הודעה לפיה: "מדובר במחזור של ידיעה שקרית. ראש המוסד לא נפגש, לא שוחח ולא זימן לפגישה את שקמה ברסלר מעולם. מדובר בפעם שנייה שבה חברת הכנסת גוטליב מפיצה שקרים משוללי כל יסוד".

מי שעוד התערב הם פייק ריפורטר, מיזם הנלחם בפייק ניוז ברשת, שהוציא ציוץ המסביר מדוע הטענה של גוטליב חסרת ביסוס: "בדיקה שלנו: בעלה של שקמה ברסלר הוא לא סגן ראש השב"כ והוא לא עצור. פייק מוחלט. שתפו בכל מקום בו השקר מופץ".

בעקבות הציוץ הבעייתי של גוטליב עלתה שאלה נוספת שהעסיקה היום לא מעט ישראלים, והיא מה זה בכלל "עדנה קרנבל"? ובכן בבדיקה שערכנו ב-mako עם גורמים במשטרת ישראל עולה כי מדובר באדם שגר בארה"ב ולכן אין באפשרותה לפעול נגדו, למרות ההסתה הקשה באתר ותיאוריות הקונספירציה שהוא מפיץ. 

אבל גם בפייק ריפורטר התייחסו לשאלה הזאת והעלו תחקיר זריז עם השם של מי שעומד מאחורי הפורטל המתיימר להיות "אתר חדשות המשפט", אך התבוננות קלה בו מלמדת שהוא בעיקר אתר קונספירטיבי שתוקף את מערכת המשפט, התקשורת ונשים באופן כללי.

על פי השרשור של פייק ריפורטר: "'עדנה קרנבל' היא דמות פיקטיבית ונראה כי מאחורי הכתבות באתר עומדים לפחות שני גורמים". לפי המיזם האתר נקשר בעבר לאדם בשם יונתן קפאח, שהצהיר בפני בית המשפט המחוזי בת"א שהוא "בעליו הגאה" של האתר.

כאשר מחפשים פרטים על הדומיין עצמו באתר who.is ניתן לראות שהשם של הדומיין הוא על שמו של יונתן קפאח אשר על פי הרישום נמצא בשארלוט שבצפון קרוליינה.

"עדנה קרנבל" ידוע בתור אתר שמטנף על לא מעט אנשי ציבור, אבל ממש כפי שריכזו זאת פייק ריפורטר יש אישה אחת אשר "זוכה" לקבל כותרות מחמיאות, דבר מאוד נדיר אצל "עדנה קרנבל", עם כינויים כמו "טלי גוטליב המלכה האחת והיחידה", "האלופה", ו-"הנציגה שלנו בכנסת". לעומת זאת סיקור שלילי על גוטליב - לא תמצאו. נזכיר שלפני שהייתה חברת כנסת, טלי גוטליב נחשבה לעורכת דין שייצגה מספר חשודים באונס, בראיון שנערך איתה בשנת 2017 ב-mako היא התייחסה לביקורת של נשים נגדה ואמרה: "הנשים האלה - ואגב, רק נשים שלחו לי את הקללות האלה - הן פתטיות ופוסטמות".

נתיב נוסף שיש לגורמי המשפט נגד עדנה קרנבל הוא תביעה שהגישה סגנית ראש לשכת עוה"ד, עו"ד תמי אולמן דווקא נגד מנוע החיפוש גוגל. על פי התביעה שהוגשה לבית המשפט השלום בקריות, אולמן ביקשה מגוגל להסיר פרסומים בבלוג "עדנה קרנבל" בגלל שמדובר בבלוג בעל שם פיקטיבי ולא ניתן לאתר אותו, אבל גוגל סירבה לעשות זאת, לפי התביעה, ולכן אולמן החליטה להגיש תביעה.

בכתב התביעה אולמן תיארה את האתר: "יש מקום לסברה כי הבלוגרית קרנבל, אשר היא דמות בדויה ולא ניתן לאתרה, ומשמשת שליחה של גורמים פוליטיים, המחפשים להכפיש את שם התובעת על לא עוול בכפה".

לאחר התפוצצות הציוץ של טלי גוטליב, אשר זכה לחשיפה של מעל רבע מיליון חשיפות (רק הציוץ הרשמי, ללא צילומי מסך בטוויטר או בקבוצות וואטסאפ), הרשת החברתית הידועה בבדיחות שלה מצאה כמה שימושים שנונים לשם עדנה קרנבל.