"התביעה בדרך": תמונה של ה"סמארטפון של טראמפ" התגלתה כפוטושופ מביך
נשיא ארה"ב ידוע בתור איש עסקים עם לא מעט מיזמים, אחד מהם הוא טראמפ מובייל. למרות שהסמארטפון לא באמת רשום על שמו, אנשיו משתמשים בו כדי למכור אותו במכירה מוקדמת תמורת 500 דולר ליחידה. בתמונה האחרונה שהעלו לרשת נראה שהעיצוב שלו השתנה לחלוטין והוא כעת הפך לסמסונג גלקסי S25 אולטרה מוזהב. הפוסט אומנם הוסר אבל הפדיחה נשארה והשאלות סביב המכשיר המסתורי מתרבות

הסמארטפון של טראמפ ממשיך להיות תעלומה לא ברורה. לאחר ההודעה הראשונה על מכשיר "תוצרת ארה"ב" שגרמה לספקות רבות - כעת פורסמה תמונה חדשה של המכשיר, בערך.
הפוסט החדש ב-X מבטיח כי "ההמתנה כמעט הסתיימה!" לקראת השקת מכשיר ה-T1 Phone, שבעבר פורסם כי יושק באוגוסט או בספטמבר (תאריך אחד הופיע בהודעה לעיתונות, ואחר באתר), וכעת לא מצוין כל תאריך השקה. בנוסף, החברה כבר לא טוענת שהמכשיר ייוצר בארה"ב - במקום זאת נכתב כי יהיו "ידיים אמריקאיות מאחורי כל מכשיר". גם גודלו של המכשיר הצטמצם משמעותית והשתנה מ-6.78 אינץ', למסך בגודל 6.25 אינץ' בלבד.
כשה-T1 הוצג לראשונה על ידי Trump Mobile, השיווק שלו היה מבלבל: מצד אחד, הופיעו הדמיות שנראו כמו מכשיר מקורי (גם אם האיכות שלו לא ברורה), ומצד שני הופיעו שוב ושוב תמונות של מה שהיה בבירור אייפון מצופה זהב. כעת מצטרף מכשיר חדש להדגמות - גלקסי S25 אולטרה של סמסונג.
צוות Trump Mobile שיתף ביום רביעי פרסומת ב-X שמעודדת הזמנות מוקדמות של ה-T1, אך הפעם עם תמונה חדשה שמעולם לא נראתה קודם. מבט מהיר מגלה שמדובר ב-S25 Ultra שעבר פוטושופ ונצבע בזהב, עם לוגו של T1 ודגל ארה"ב. מבט מעמיק יותר חושף שמדובר בעיצוב גרפי של המכשיר כשהוא בתוך כיסוי של Spigen, חברת כיסויים, כולל הלוגו של החברה שלא טרחו להסיר.
זו בחירה מוזרה במיוחד, כי ה-S25 Ultra אפילו פחות דומה לעיצובים הרשמיים של ה-T1 מאשר האייפון שבו השתמשו קודם בפרסומות. אפילו Spigen שמה לב לתרמית, והגיבה בציוץ: "???bro what", אך הפוסט של טראמפ מובייל נמחק. לאחר מכן הם הוסיפו ציוץ: "התביעה בדרך".
אם זה לא מספיק, באתר AppleInsider ספקניים שהמכשיר בכלל קיים וטוענים שאם יש כזה הוא כנראה טלפון Revvl שעולה במקור 150 דולר בלבד, לעומת ה-500 דולר שטראמפ מובייל מתכננים לגבות על המכשיר הלא ברור שלהם. כרגע יש יותר שאלות מתשובות לגבי איזה מכשיר, אם בכלל, יוציאו אנשי טראמפ בשם הנשיא. נזכיר שבעבר טראמפ הסתבך מספר פעמים בתביעות הונאה למשל עם אוניברסיטת טראמפ, יכול להיות שהדבר שוב יקרה עם ה-T1.