mako
פרסומת

עם כיסאות וצידניות משעות הבוקר: אלפים הגיעו להשקת החצות של זלדה בדיזנגוף סנטר

אלפי אנשים חיכו שעות בסנטר, מתוכם מאות מעריצים התחפשו לדמויות מהמשחק ובחצות אלה לי להב שיחקה על הבמה בלייב בזלדה החדש. הגרסה המחודשת של המשחק המיתולוגי שברה את שיא ההזמנות המוקדמות שלה בארץ והעירה את הקניון גם באמצע הלילה

דיגיטל
mako
פורסם:
השקת זלדה בקניון דיזנגוף סנטר
השקת זלדה בקניון דיזנגוף סנטר | צילום: Dima Haver
הקישור הועתק

אלפי ישראלים הגיעו אמש לדיזנגוף סנטר להשקת החצות של הגרסה המחודשת של Ocarina of Time מסדרת זלדה. המכירה נפתחה רק בחצות, אבל הראשונים התמקמו בתור כבר בתשע בבוקר, עם כיסאות מתקפלים וצידניות, ממש כמו באמריקה. מאות מעריצים הגיעו מחופשים לדמויות מהמשחק, והתורים מילאו את קומות הסנטר. לפי נינטנדו ישראל, המשחק שבר את שיא ההזמנות המוקדמות בתולדות פעילותה בארץ, ונכון להשקה הוא מוביל את דירוג המבקרים של משחקי 2026 באתר Metacritic.

השקת זלדה בקניון דיזנגוף סנטר
השקת זלדה בקניון דיזנגוף סנטר | צילום: Dima Haver

"היכולת של זלדה להישאר רלוונטית במשך ארבעה עשורים נשענת על שילוב בין זיכרונות של שחקנים ותיקים לבין חוויית גילוי עבור דור חדש", אמר רובי עובדיה, מנהל המותג של נינטנדו ישראל. "ההשקה הזאת מביאה את שני הקהלים לאותו מקום, ושיא ההזמנות המוקדמות בישראל מעיד על עוצמת החיבור לסדרה. את חגיגות ה-40 בנינו כהזדמנות להרחיב את המעגל הזה: לאפשר למעריצים לחזור לעולם שהם מכירים, ולהזמין גם את מי שעדיין לא התנסו במשחקים להכיר אותו".

ואיך מביאים את הצעירים? מלבד המשחק, נינטנדו דאגה להזמין כמה משפיענים והתוכנית האומנותית כללה צפייה בלייב של אלה לי להב, הזמרת שמוכרת לרבים גם כגיימרית, שעלתה במהלך הערב לבמה ושיחקה בשידור חי לעיני מאות שחיכו לפתיחת החנות.

בנוסף, מי שהגיע גילה להקה חיה שניגנה קטעים מפסקול המשחק, במתחם הוצבו עמדות צילום אינטראקטיביות וחולקו פרסים, בהם קונסולות במהדורה מיוחדת. את ההשקה אירח איש העסקים ערן תור, הבעלים של יבואנית נינטנדו בישראל ושל תור גרופ, זכיינית חנויות לגו בארץ. הגרסה המחודשת ל-Nintendo Switch 2 הושקה היום, 28 שנה אחרי המשחק המקורי, לרגל 40 שנה לסדרת זלדה.

פרסומת
השקת זלדה בקניון דיזנגוף סנטר
השקת זלדה בקניון דיזנגוף סנטר | צילום: Dima Haver

בתוכנית שפורסמה לקראת ימי החגיגות נכללו עמדות התנסות במשחקי הסדרה מחוץ לחנות, משחק חידות במציאות רבודה ברחבי המתחם ומפגשים עם דמויות מעולם זלדה. הפרסים שהובטחו כללו עותקים של המשחק ואפשרות לזכות בקונסולת Nintendo Switch 2 במהדורה מיוחדת בעיצוב זלדה.

השקות החצות הן מסורת של נינטנדו: לצד המכירה, הן משמשות מפגש של קהילת המעריצים, בחנות הדגל בניו יורק וגם בישראל. בהשקות קודמות בדיזנגוף סנטר התפרסו התורים על פני כמה קומות. גם לקראת ההשקה הזאת נערכה נינטנדו ישראל לאלפי משתתפים.