mako
פרסומת

החתול "למד" לנגן בפסנתר - ושבר את הרשת

עם מיליוני צופים בטוויטר ובטיקטוק, החתול בארני שלמד ללחוץ על כמה קלידים בפסנתר משגע את הרשת. הבעלים שלו, שצילם את עצמו מלווה את החתול בגיטרה, טוען שהוא "לומד רק חודשיים" - וכבר העניק לו את הכינוי מאסטרו

NEXTER
פורסם:
הקישור הועתק

לזה לא ציפינו: סרטון של חתול מנגן בפסנתר בדואט עם נגן גיטרה הפך לויראלי בטיקטוק ובטוויטר. הסרטון המקורי עלה בטיקטוק אצל המשתמש akizguitar תחת הכיתוב "יצירה חדשה של בארני" וצבר בינתיים כמעט 300 אלף צפיות.

בטוויטר הוא פופולרי הרבה יותר, עם לא פחות מ-3 מיליון צפיות, כמעט 60 אלף ציוצים מחדש ויותר מ-200 אלף לייקים. "מישהו בטיקטוק עשה קולאב (שיתוף פעולה) עם חתול, וזה פשוט מושלם", צייץ המשתמש @thegallowboob.

לא מדובר בסרטון הראשון של בארני שהופך לויראלי, וממש לא ברור איך הבעלים הצליח לגרום לחתול ללחוץ על הקלידים ככה. אך לפי הבעלים – שטוען שהוא המורה לפסנתר של החתול שלו – הסרטון הויראלי צולם "חודשיים בלבד" אחרי שהוא התחיל ללמוד. "אני עדיין עובד על העיצוב המוזיקלי שלי עם המאסטרו", כתב הבעלים שלו בתיאור הסרטון. בעקבות ההצלחה עלה סרטון נוסף, בו הבעלים כותב שהוא "גרובינג" עם המאסטרו. כן, הוא מתכוון לחתול. 

פרסומת

כצפוי, הגולשים לא נותרו אדישים, וביניהם גם כמה סלבס ואמנים שהתרשמו מיכולותיו של החתול. השחקנית ג'יין לינץ' – המוכרת בעיקר הודות לתפקידה כסו סילבסטר בסדרה גלי – שיתפה את הסרטון עם הכיתוב "בוקר טוב", והסופר מייקל מרשל סמית' העדיף לשתף משהו פואטי יותר. "הלילה אני רוצה לצאת למרכז העיר, למצוא סמטה המסתורית שמעולם לא הייתה, להיכנס לבר אפוף עשן, לשתות קוקטיילים שמריחים כמו ערפל עם נגיעות קינמון, ולהקשיב לנצח לשניים האלה מנגנים בשקט בפינה".