אחרי האקזיט בשווי 600 מיליון דולר, מיי הריטג' הישראלית משגעת את הרשת עם מוצר חדש: דיפ נוסטלגיה (DeepNostalgia). בעזרת טכנולוגית דיפ פייק, משתמשים יכולים להעלות תמונות של יקיריהם שהלכו לעולמם ולהפוך אותן לסרטונים ללא סאונד. הפיצ'ר החדש כבר משגע את הרשת, כשגולשים בטוויטר לא מצליחים לקבוע האם מדובר בדבר קריפי או מרגש.

"למי הריטג' יש כלי חדש שנקרא 'דיפ נוסטלגיה'. אם כבר ראשים מהעבר מתחילים לזוז, אז ברור שהאופציה הראשונה היא ראש הזהב של המדינה", כתב בטוויטר המשתמש כדורגל וינטג', שפרסם את הדיפ נוסטלגיה של אגדת הכדורגל נחום סטלמך. בינתיים נראה שהבשורה מסתובבת בעיקר בחו"ל: "זו הסבתא של סבתא שלי, לואיזה רואקס (1871-1942), שהפכה לאנימציה בעזרת הכלי דיפ נוסטלגיה במיי הריטג'", שיתף הגולש ניית'ן דילאן גודווין בטוויטר. גולש אחר הוסיף תיעוד פרטי משלו: "זו הסבתא רבתא שלי, קטלין. תמיד הרגשתי כל כך קרוב אליה למרות שהיא מתה כשהייתי בן שנתיים. הכלי הזה גרם לי להזיל דמעה, לראות אותה זזה, כמעט כמו לראות אותה מצטלמת. זה יוצא דופן!". אגב, גם ואך גוך ובטהובן לא הצליחו לחמוק מזרועותיהם הארוכות של הגולשים. 

הטכנולוגיה מאחורי דיפ נוסטלגיה פותחה על ידי החברה הישראלית D-ID: האלגוריתם פיענח את תנועות הפנים והמחוות של אנשים חיים, במטרה ליישם אותן על תמונות היסטוריות. כך, ניתן למצוא באתר של מיי הריטג' את התמונות של המלכה ויקטוריה, ומוקדם יותר החודש, החברה פרסמה סרטון דיפ פייק של אברהם לינקולן, בו הוא גם מדבר. יחד עם זאת, בחברה בחרו שלא לאפשר להטמיע דיבור (Speech) בסרטונים שייצרו המשתמשים, במטרה למנוע את היווצרותם של "אנשים פייק", וכדי למנוע את הפצתם של תכנים מזויפים.

שאלה נוספת שעולה לאור התכונה החדשה היא שאלת הפרטיות: התכונה החדשה מוצעת בחינם, כשכל מה שצריך לעשות זה לפתוח חשבון באתר. בשנת 2018 סבלה מיי הריטג' מדליפת ענק של מידע, כשהאקרים הניחו את ידיהם על פרטי ההתחברות של 92 מיליון משתמשים. חלקים מהמידע נמצאו אחר כך ברשת האפלה. כנראה שרבים מאיתנו יהיו מוכנים לקחת את הסיכון.