mako
פרסומת

מארק צוקרברג במסר לחובבי תל אביב

מארק צוקרברג, מייסד הרשת החברתית, החל להצטרף לקבוצות פייסבוק רגילות לחלוטין ולהשתתף בשיחות. כרגע הוא חבר בקבוצת ממים על הארווארד ובקבוצה תל אביבית, שבה התוודה על אהבתו למאכל ישראלי

NEXTER
פורסם:
מארק צוקרברג
מארק צוקרברג | צילום: מתוך הפייסבוק של Mark Zuckerberg
הקישור הועתק

"כולם אוהבים חומוס" - כך כתב מארק צוקרברג בתגובה בקבוצת הפייסבוק "Secret Tel Aviv". למה זה שווה ידיעה? כי מנכ"ל הרשת החברתית בדרך כלל מכסה את עצמו בגדרות וירטואליים ואפילו פיזיים (בשטח שקנה בהאוואי), ולא מתערבב בקהל. גם הרשת שהוא מנהל ממטעת במסירת הסברים לגולשים על תוכן שלהם שנמחק, או בתגובות לעיתונאים.

אז כן, בדקנו, זה אכן הפרופיל האמיתי שלו. צוקרברג פירסם את התגובה בערך ב-8 בבוקר שעון ישראל, שהיא 10 בלילה בקליפורניה. הוא הגיב להודעה של גבריאל ליני, שמבשרת על הצטרפותו לקבוצה אמש, ובה נכתב "אני מקווה שהחבר החדש בקבוצה אוהב את החומוס".

קצת לפני הודעת החומוס הוא כתב, כאחרון האמנים שאומרים בהתלהבות את שם העיר שבה הם מופיעים, "היי, אני שמח להיות כאן ולהישאר מחובר יותר לתל אביב. עבר יותר מדי זמן מאז שהייתי פה פעם אחרונה. תודה שיצרתם את הקהילה הזו".

צוקרברג פעיל ברשת החברתית, אבל לרוב הוא מפרסם רק פוסטים בעמוד שלו על משפחתו, על מחשבותיו ועל מקום העבודה שלו, כמו כולנו. כשהוא מגיב, זה בדרך כלל לפוסטים של עצמו, או לאנשים אחרים בתעשייה ולא לשאר הגולשים.

 

פרסומת

בימים האחרונים נראה שהוא עושה נסיון להדמות לשאר בני התמותה שחברים ברשת שלו. ביום רביעי הוא הצטרף לקבוצת ממים של בוגרי (ונושרי) הארווארד והגיב שם על ממים.

 

אמש הוא הצטרף לקבוצת Secret Tel Aviv - קבוצה דוברת אנגלית לתל אביבים וחובבי תל אביב שמשתפים חוויות והמלצות מהעיר - אך גם משמשת לוח מודעות לתיירים, עולים ואנשי תגלית שמגיעים לבקר.