mako
פרסומת

הדיסקט הזה שווה 26 אלף שקלים

דיסקט חתום על ידי סטיב ג'ובס, מייסד אפל, מוצע למכירה פומבית ברשת ב-7,500 דולר. רוצים גם? נותר שבוע שלם עד סיום המכירה הפומבית

ינון בן שושן
ינון בן שושן
NEXTER
פורסם:
דיסקט
דיסקט | צילום: RR Auctions
הקישור הועתק

כמה שווה החתימה המקורית של מנכ"ל אפל המנוח סטיב ג'ובס? הרבה יותר מהדגם היקר ביותר של האייפון החדש. בית המכירות RR Auction מציע למכירה דיסקט (תקליטון) שנחתם על ידי מייסד החברה לפי שווי מוערך של 7,500 דולר (כ-26,000 שקלים).

התקליטון המדובר מכיל עותק של Macintosh System Tools 6.0 משנת 1988. הצעת המחיר הגבוהה ביותר עומדת כרגע על קצת יותר מ-5,000 דולר (כ-17,300 שקלים), ועדיין נותר שבוע שלם עד סיום המכירה הפומבית.

החתימה של ג'ובס נעשתה באמצעות טוש שחור, ויש מעט מריחות של דיו. בתיאור הפריט נכתב כי מדובר בפריט בעל ערך משום שסטיב ג'ובס היה ידוע כסרבן חתימות ולא נענה כלל לבקשותיהם של אספנים לחתום על מוצרים של אפל.

וזה לא יהיה המחיר הגבוה ביותר עבור מוצר אספנות של אפל: בחודש אוקטובר פורסם כי מחשב ה-Apple 1, שיוצר ועוצב על ידי מנכ"ל אפל המנוח סטיב ג'ובס יחד עם שותפו סטיב וזניאק בשנת 1976, מוצע למכירה באתר ebay ב-1.75 מיליון דולר.