mako
פרסומת

המשחק הזה יחליף את חדרי הכושר

במתקן המציאות המדומה החדש תוכלו גם ליהנות מספורט אקסטרים בלי הסיכון וגם לחזק על הדרך את השרירים המנוונים שלכם

next
פורסם:
הקישור הועתק

דאני לי זיסר איתנו, אבל לא כל כך איתנו. היא עסוקה בניסיון לשמור על הגוף שלה בצורה הדרושה כדי לטוס ישר דרך הטבעות שעל המסך במשקפי המציאות המדומה שהיא לובשת. וזה לא קל כמו שזה אולי נראה.

המכשיר שאליו היא קשורה, איקרוס, הוא מכשיר כושר עתידני שמשלב משחק מציאות מדומה ואימון של שרירי הליבה. נמרוד אסטל, מייסד איקרוס ישראל, מספר לנו שהמתקן הזה הופך את האימון לחוויית משחק כיפית שמשלב את האפשרות לחוות ספורט אקסטרים - כמו טיסה, צניחה חופשית או צלילה - בלי הסיכון לבין אימון גופני אמתי.

המכשיר עולה 60,000 שקל ותופס לא מעט מקום, כך שהוא לא בדיוק מתאים לכל סלון של דירה מחולקת בתל אביב - אבל אחרי ההשקה בשבוע הבא בגני התערוכה, הוא צפוי להתחיל לצוץ בחדרי כושר ואולי להחליף את שיעורי הספינינג.