mako
פרסומת

אל תסגרו את אפליקציית וואטסאפ באייפון

תקלה מוזרה מונעת מהתראות על הודעות חדשות להופיע באייפון. כעת מתבררת חלקית הסיבה לתקלה. מה עושים? מחכים לעדכון גירסה

NEXTER
פורסם:
וואטסאפ
וואטסאפ | צילום: ShutterStock, ShutterStock
הקישור הועתק

בחודש האחרון אייפוניסטים לא מקבלים התראות על הודעות חדשות בוואטסאפ. הבשורות הטובות: וואטסאפ יודעת שיש תקלה כזאת ועושה משהו בעניין. הבשורות הפחות טובות: המשהו הזה הוא עדיין לא לתקן את זה, אלא רק לנסות להגיד לכם איך לעקוף את זה.

הודעה משונה החלה להופיע אצל אייפוניסטים ולשונה "סגירת וואטסאפ בהחלקה עלולה למנוע מהתראות על הודעות חדשות להופיע". ובעברית - אם תסגרו את וואטסאפ לא תדעו שמגיעות הודעות חדשות. זה קורה ככל הנראה רק בגירסה 11 של iOS.

יתכן שסגירת האפליקציה באמצעות החלקת האצבע היא שגורמת לתקלה, וסביר שבעדכון הבא של אייפון או של וואטסאפ העניין יתוקן. בכל מקרה, אם אתם עושים את זה בשביל לחסוך בזיכרון או בסוללה - אין צורך, מערכת ההפעלה יודעת לעשות את זה טוב מכם, וכיבוי והפעלה מחדש דווקא בזבניים יותר.

מה עושים? לא סוגרים את וואטסאפ (אלא אם היא נתקעת) ובודקים אותה ידנית מדי פעם, עד שהעניין יתוקן.