אי שם, בתקופה שהייתי סטודנטית, רוב המחשבים הניידים בכיתה היו פתוחים על פייסבוק – כי זה פחות או יותר מה שהיה רלוונטי באותן שנים. כיום היצע אפליקציות הרשתות החברתיות התומכות במחשבים התרחב וכולל גם את וואטסאפ ואינסטגרם, וכעת גם טינדר מצטרפת לחגיגה, כדי שחלילה לא תשתעממו בשיעור ותיאלצו להקשיב למרצה.

אפליקציית ההיכרויות הפופולארית המבוססת מיקום, אשר הושקה בשנת 2012 וזמינה בכמעט 200 מדינות, הרחיבה אתמול (ג') את התמיכה והציגה אתר אינטרנט שבו תוכלו "לדפדף" בין המשתמשים עד להתאמה המיוחלת מכל דפדפן ומכל מקום.

הרעיון כאן הוא לאפשר גם לאלו שאין ברשותם סמארטפון, חיבור רציף לרשת האינטרנט או גלישה סלולארית ללא הגבלה, למצוא את החצי השני שלהם. בסופו של דבר, נראה לנו שקהל היעד המרכזי יהיו סטודנטים שבדיוק נמצאים בשיעור מבוא משעמם, שינצלו את הזמן כדי לתכנן תכניות לערב, בעיקר בשיעורים שבהם חל איסור על שימוש בסמארטפון.

עוד ב-Geektime:
לא רק שכר גבוה: הפינוקים שמקבלים עובדי ההייטק במשרד
ממציא אנדרואיד חושף את הסמארטפון הסודי שלו

אמנם, גרסת האונליין הנוכחית של טינדר עדיין די מוגבלת, ולא כוללת פיצ׳רים מתקדמים כמו "בוסט" או "סופר לייק", אך מובטח כי עדיין מדובר באותה החוויה המוכרת, הכוללת את התנועה האהובה של Swipe ימינה או שמאלה – רק שכאן היא מבוצעת באמצעות לחיצה וגרירה של העכבר.

שינוי נוסף בגרסת האונליין הוא הדגש על יצירת שיחה ברגע שנוצרה התאמה. כלומר, אם כיום ממשיכים לדפדף בין האופציות גם אחרי שנמצא שידוך רלוונטי, בגרסה זו תוכלו לבחור אם לשלוח לבן או בת הזוג הפוטנציאליים הודעה, או להמשיך לבדוק את שאר האופציות. בעניין ההתכתבויות אנחנו חייבים להודות שאכן מדובר בשדרוג, מאחר שהרבה יותר נוח לנהל שיחת נפש ארוכה ממקלדת המחשב, ולא ממקלדת המגע הזעירה של הסמארטפון.

נכון לעכשיו, אתר האינטרנט של השירות זמין במספר מדינות מוגבל, ובהן ארגנטינה, ברזיל, איטליה, מקסיקו ושוודיה. ברגע שהשירות ייפתח גם בפני הישראלים תוכלו להגיע אליו מכאן. בכל מקרה, אנחנו לא יודעים מה איתכם, אבל באופן אישי קצת פחות התחברנו לעובדה שכל מי שיביט בנו מאחור בכיתה למשל, יוכל לראות שזה מה שאנחנו עושים – שלא לדבר על כך שאולי בטעות נשלול פרופיל של מישהו או מישהי שהוא מכיר. מביך.

הכתבה פורסמה במקור באתר Geektime