mako
פרסומת

נכנעה לטרנד: הסטוריז מגיע ליוטיוב

יוטיוב מיישרת קו עם המתחרות ומשיקה אפשרות לשיתוף סטוריז באפליקציה. תחילה, השירות זמין לבעלי עשרת אלפים עוקבים ומעלה בלבד

איתי מקמל
TGspot
פורסם:
יוטיוב
יוטיוב | צילום: BigTunaOnline, ShutterStock
הקישור הועתק

מי שהייתה חלוצת הוידאו ברשת נאלצת להתאים אתה עצמה לטרנד הנוכחי: יוטיוב הודיעה כי היא השיקה את אפשרות יצירת הסטוריז (Stories) הכה פופולרית – גם באפליקציה שלה.

אפשרות הסיפורים הוכרזה לפני שנה על ידי יוטיוב ונחשפה שוב לאחרונה, אולם זו הייתה זמינה למבחר מאוד מצומם של יוצרי תוכן. מעתה, כל משתמש בעל 10 אלף עוקבים יוכל להעלות סטורי היישר דרך האפליקציה.

יש כמה הבדלים אל מול ה'סיפורים' של אינסטגרם או סנאפצ'ט החלוצה בתחום. כך אצל יוטיוב, הסיפור נשמר למשך 7 ימים ולא 24 שעות. הוא יוצג הן אצל העוקבים של היוצר אבל גם לשאר הגולשים ביוטיוב. בנוסף, הגולשים יוכלו להגיב לסרטון ולנהל שיח של ממש עם היוצר במהלך כל השבוע שבו הוא נמצא באוויר.

עוד ב-TGspot:

השינוי מצד יוטיוב הגיע לאחר שרבים מיוצרי התוכן התלוננו כי הפלטפורמה לא מאפשרת להם ליצור סיפורים קצרים כפי שקיים אצל המתחרים. מצד שני זה אומר כי התוכן שעולה לסיפורים הוא לא תמיד איכותי, וייתכן שזו הסיבה מדוע יוטיוב התעכבה בהשקת האפשרות החדשה.