mako
פרסומת

מצא את הכלב של אילן בן דב - וקיבל שדרוג למכשיר סמסונג

בן דב התרגש לקבל את שיחתו של ששון יונה שבה התבשר על כך שכלב המשפחה, העונה לשם קוויקי, נמצא בריא ושלם

מיכל גלנטי, גלובס
גלובס
פורסם:
הכלב של אילן בן דב
הקישור הועתק
הכלב של אילן בן דב
קוויקי, שוב הבייתה

ששון יונה, המתגורר ברמת אביב ג', אירח בשבוע שעבר בביתו למשך שלושה ימים כלב מסוג מלטז גזעי, שאותו מצא משוטט לבדו ברחובות.

לאחר שלושה ימי אירוח מלא לקח יונה את הכלב לווטרינר כדי שיעמוד על מצב בריאותו ויאתר את בעליו החוקיים של הכלב. במהלך אותה בדיקה התברר כי הבעלים של הכלב הוא איש העסקים אילן בן דב המתגורר בשכונת אפקה הסמוכה.

בן דב התרגש לקבל את שיחתו של יונה שבה התבשר על כך שכלב המשפחה, העונה לשם קוויקי, נמצא בריא ושלם. בן דב שאל את המוצא כיצד יוכל להודות לו, ויונה בלי היסוס ענה שישמח לשדרג את מכשיר הסלולר שלו.
בן דב שלח מכשיר מסוג סמסונג מיני וצרף מכתב תודה: "שימחת את כולנו. בתודה ענקית אלה, מיכאל, אלקס, קרן ואילן בן דב". לידיעת בן דב, המוצא הישר הוא גם טכנאי מחשבים במקצועו ובימים אלו הוא מחפש עבודה.