N12
פרסומת

הזוג העשיר בעולם הכריז: "מתגרשים"

לקראת הסכם הגירושים היקר אי פעם: מייסד ונשיא אמזון ג'ף בזוס ורעייתו מקנזי ששווים כ-140 מיליארד דולר הכריזו שהם נפרדים אחרי 25 שנות נישואים. "גם אם היינו יודעים שנתגרש היינו עושים את זה שוב"

אלעד שמחיוף
פורסם:
האיש העשיר בעולם, ג'ף בזוס
צילום: רויטרס, חדשות
הקישור הועתק
האיש העשיר בעולם, ג'ף בזוס
הזוג בזוס בימים שמחים יותר | צילום: רויטרס, חדשות

הזוג העשיר בעולם - כבר לא: ג'ף בזוס ואשתו מקינזי הודיעו הערב (רביעי) בציוץ משותף בטוויטר שהם מתגרשים אחרי 25 שנות נישואים.

הונו של בזוס - המייסד והנשיא של "אמזון" האיש העשיר בעולם מוערך בכ-137 מיליארד דולר לפי רשת "בלומברג" האמריקנית, ולפי ההערכות אלה צפויים להיות הגירושים היקרים ביותר בהיסטוריה.

ג'ף (54) ומקנזי (48) פרסמו בהצהרה המשותפת כי "לאחר תקופה ארוכה של חקר האהבה ותקופת פרידה, החלטנו להתגרש ולהמשיך את חיינו כידידים".

"אנחנו מרגישים ברי מזל שמצאנו אחד את השניה ואנחנו אסירי תודה על כל אחת ואחת מהשנים שאנחנו נשואים זה לזה", הוסיפו השניים. "גם אם היינו יודעים שניפרד אחרי 25 שנה היינו עושים את זה שוב".