פשטידת פסטה ללא גלוטן

להתפנק בלי רגשות אשם עם מנה כיפית, מרשימה ומאוזנת שמתאימה לנמנעים מגלוטן, וכמובן כשרה לפסח.

למתכון פשטידת פסטה>

פתיתים ללא גלוטן (צילום: בבושקה הפקות)
צילום: בבושקה הפקות

פתיתים ללא גלוטן

פתיתים נחשבים לאוכל ביתי ופשוט, ובעיקר לאוכל של ילדים, אבל עם קצת שדרוג בתוסופות ובתבלינים הם יכולים להפוך למנה טעימה, מזינה ומשביעה. השימוש בפתיתים ללא גלוטן הופך את המנה לכשרה לפסח ולארוחה קלילה ומצויינת לימי חול המועד.

למתכון פתיתים עם רוטב וירקות> 

פיצה על בסיס קמח חומוס (צילום: דניאל שכטר)
צילום: דניאל שכטר

פיצה ללא גלוטן

פיצה היא ה-דבר, ואין סיכוי שנוותר עליה לשבוע שלם. במתכון הזה הבסיס הוא קמח חומוס, ואפשר להפוך אותה לטבעונית בקלות, על ידי שימוש בתחליף גבינה.

למתכון פיצה מקמח חומוס>

פיצה כשרה לפסח (צילום: בבושקה הפקות)
צילום: בבושקה הפקות

פיצה משודרגת

אם קמח חומוס פחות עובד לכם, יש לנו גם גרסה נוספת ומתוחכמת יותר, גם היא כמובן ללא גלוטן וכשרה לפסח, ומכילה כמה תוספות מפתיעות.

למתכון פיצה כשרה לפסח>

שניצלונים אפויים ללא גלוטן (צילום: דפני פתיחה)
צילום: דפני פתיחה

שניצלונים אפויים

הילדים מסרבים לאכול כל דבר שהוא לא שניצל? את המתכון הזה לשניצלונים אפויים ללא גלוטן אתם יכולים להכין להם גם בפסח, ותרצו לאמת לכל השנה.

למתכון שניצלונים אפויים ללא גלוטן>

שניצל תירס ללא גלוטן (צילום: תומר אומנסקי)
צילום: תומר אומנסקי

שניצל תירס ביתי

מתכון של תומר אומנסקי לשניצל תירס אמיתי, שמבוסס על פולנטה ביתיץ ומתאים לילדים, וגם למבוגרים, ויהפוך בוודאות למתכון קבוע בבית שלכם.

למתכון שניצל תירס ללא גלוטן>

לחמניות בואיקוס ללא גלוטן (צילום: בבושקה הפקות)
צילום: בבושקה הפקות

בואיקוס ללא גלוטן

לחמניות גבינה מטריפות ללא גלוטן, פשוטות ומהירות להכנה ומושלמות לארוחת ערב קלילה של חול המועד.

למתכון בואיקוס ללא גלוטן>

ניוקי ללא גלוטן (צילום: בבושקה הפקות)
צילום: בבושקה הפקות

ניוקי ללא גלוטן

מתכון פשוט וקליל לניוקי ברוטב של שמן זית, תרד ושום ובתוספת שקדים קלויים, שמתאים גם לנמנעים מגלוטן ולטבעונים.

למתכון ניוקי ללא גלוטן>

סלט פסטה של רחלי קרוט (צילום: רחלי קרוט)
צילום: רחלי קרוט

סלט פסטה ללא גלוטן

תכלס עם כל תחליפי הפסטה ללא גלוטן אפשר פשוט להכין כל פסטה שאתם אוהבים, בחרנו את המתכון הזה של רחלי קרוט בגלל שהוא לגמרי מנה שעומדת בפני עצמה, וכי אפשר לשדרג אותו בקלות עם כל ירק שנשאר לכם במקרר, והרוטב שלו הכי כיפי.

למתכוןסלט פסטה של רחלי קרוט>