mako
פרסומת

פשטידת פסטה ללא גלוטן

להתפנק בלי רגשות אשם עם מנה כיפית, מרשימה ומאוזנת שמתאימה לנמנעים מגלוטן, ומהווה פתרון מצויין לארוחת ערב קלילה או לארוחה חגיגית

נטע ליבנה
מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:
פשטידת פסטה ללא גלוטן
צילום: דניאל שכטר
הקישור הועתק

  • 1 חבילה פסטה פנה ללא גלוטן green
  • 250 גרם קוטג 5%
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • ½ 1 כוסות גבינה צהובה מגורדת
  • 1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות אורגני green
  • 3 ביצים
  • 2 חופנים גדולים עלי תרד שטופים
  • 1 כף אורגנו
  • 1 כף אבקת שום
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית סוכר

לציפוי:
½ כוס גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות

  2. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על הקופסא

  3. מעבירים את הפסטה המבושלת למסננת ומסננים

  4. בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים והתבלינים, מוסיפים פנימה את הספטה ומערבבים עד
    לאיחוד

  5. יוצקים את תערובת הפסטה לתבנית משומנת ומפזרים למעלה גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת באופן
    שווה.

  6. אופים את הקיש בתנור 40-50 דקות או עד להזהבה