mako
פרסומת

פתיתים ללא גלוטן עם רוטב וירקות

פתיתים נחשבים לאוכל ביתי ופשוט, ובעיקר לאוכל של ילדים, אבל עם קצת שדרוג בתוסופות ובתבלינים הם יכולים להפוך למנה טעימה, מזינה ומשביעה. השימוש בפתיתים ללא גלוטן הופך את המנה לידידותית לכולם וקצת יותר מאוזנת

מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:
פתיתים ללא גלוטן
צילום: בבושקה הפקות
הקישור הועתק

 

  • 1 שקית פתיתים ללא גלוטן שופרסל

  • 1 בצל קטן קצוץ

  • 4 כפות שמן זית שופרסל פרמיום

  • 1 רוטב פסטה בזיליקום אורגני גרין

  • 1/2 שקית אפונה קפואה עדינה שופרסל

  • 1 שקית גזר מגורר שופרסל 

  • 1 כפית מלח דק שופרסל 

  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס במיכל

  • 1 כף פפריקה מתוקה

  • מים רותחים עד לכיסוי של 2 ס"מ מעל התבשיל

  1. בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ופתיתים, מטגנים תוך כדי ערבוב כ- 3 דקות
  2. מוסיפים בצל, ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב 3 דקות נוספות
  3. מוסיפים את התבלינים היבשים ואת הגזר והאפונה, מערבבים ומים רותחים
  4. מביאים לרתיחה, מוסיפים רוטב, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בכיסוי כ- 20 דקות
  5. משאירים את הסיר מכוסה ללא הלהבה כ- 5 דקות נוספות, מערבבים ומגישים