mako
פרסומת

"דמי עומדת בפני מסע ארוך"

בסוף השבוע האחרון דמי לובאטו שוחררה מבית החולים, בו טופלה מאז שהתמוטטה בביתה ממנת יתר של סמים. הזמרת החליטה שאין טעם לבזבז זמן נוסף ומיד אחר כך נכנסה למכון גמילה. מקורבים מספרים שדמי תאלץ לעבור הפעם טיפול ממושך, דבר שללא ספק ישפיע על הקריירה שלה

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
דמי לובאטו
דמי לובאטו | צילום: מעמוד האינסטגרם ddlovato
הקישור הועתק

שבוע אחרי שנמצאה מחוסרת הכרה בביתה כתוצאה ממנת יתר של סמים, דמי לובאטו שוחררה לפני כיומיים מבית החולים "סדרס-סיני" שבלוס אנג'לס. לפי דיווחים שהגיעו זמן קצר אחר כך, הכוכבת בת ה-25 נרשמה מיד למכון גמילה, בו היא צפויה לחדש את הטיפולים שעברה לפני מספר שנים על ידי צוות מקצועי.

מקורב ללואטו סיפר: "דמי תעבור טיפול ארוך במכון גמילה. בבית החולים היא הייתה מוקפת בבני משפחתה וחבריה התומכים שעודדו אותה. כולם רוצים שדמי תרגיש טוב יותר. עומד בפניה מסע ארוך, אבל עם האהבה הרבה לה היא זוכה, המסע שלה בהחלט יהיה קל יותר". לצעד הזה, שהכרחי לאור מצבה הרגיש, השפעות רבות על הקריירה של דמי. ההופעות שתוכננו לה לחודשים הקרובים צפויות להתבטל ועבודות על אלבומה הבא ככל הנראה ידחו.

במקביל למהלך החשוב הזה, הזמרת העלתה פוסט ראשון לרשת, בו פנתה למיליוני מעריציה המודאגים. בין הדברים שכתבה שם: "תמיד הייתי שקופה לגבי המסע שלי עם ההתמכרות. מה שלמדתי הוא שהמחלה הזאת לא נעלמת או נשחקת עם הזמן. זה משהו שאני צריכה להמשיך להיאבק בו. עכשיו אני זקוקה לזמן כדי להחלים ולהתמקד בפיכחות שלי. אני לא אשכח את האהבה שהראיתם לי ואני מחכה ליום בו אוכל לומר שיצאתי מזה", היא הוסיפה, "אני אמשיך להילחם".