mako
פרסומת

שאקירה ברעיון לפעילות בחופש הגדול עם הילדים

כחלק מקידום הסינגל החדש (והכיפי!) של שאקירה וקרלוס ויוס, השניים הזמינו הורים בכל רחבי העולם לצלם את הילדים שלהם מנענעים לצלילי השיר. התוצאה היא אינספור סרטונים של ילדים מתוקים ומלאי קצב. צפו

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
שאקירה
שאקירה | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images
הקישור הועתק

התגעגעתם לשאקירה? גם אנחנו. הזמרת המצליחה הוציאה לאחרונה את השיר "La Bicicleta" יחד עם הזמר הקולומביאני קרלוס ויוס. השיר נמצא במקום הראשון במצעד הלטיני ובחודש מאז שיצא הוא כבר הספיק לצבור יותר מ-90 מיליון צפיות ביוטיוב. בקיצור, להיט. עכשיו השניים יצאו ביוזמה אינטרנטית חמודה במיוחד: הם מזמינים את המעריצים לשלוח להם סרטונים של ילדיהם רוקדים לצלילי השיר ולהוסיף את ההאשטג #LaBicicletakids.

המעריצים נענו בהמוניהם והטוויטר הוצף בסרטונים חמודים של ילדים רוקדים, ויש להגיד שרובם רוקדים לא רע בכלל! ויוס עצמו שיתף סרטון של ילדיו רוקדים בסלון עם השיר ברקע, וגם כדורגלן נבחרת ברצלונה איוואן רקיטיץ' לא יכל שלא לחלוק עם העולם את הסרטון של בתו המתוקה מפזזת לה. חוץ מהם הועלו עוד המון סרטונים, ששאקירה שיתפה נבחרים מהם בטוויטר שלה. בינתיים עוד לא ראינו סרטון של שני ילדיה של שאקירה ובעלה הכדורגלן ג'רארד פיקה, אבל אנחנו ממתינים בסבלנות. עד אז - מה הסרטון האהוב עליכם?

פרסומת