mako
פרסומת

הסבלנות משתלמת: סלינה גומז בכתה כשקיבלה מועמדות לגראמי

רגע לפני ששחררה את האלבום האחרון שלה (שכולו בלטינית), גומז חשפה שהיא שוקלת לפרוש ממוזיקה. עכשיו היא כנראה כבר תשקול את זה מחדש: "זו הייתה הפתעה יפה מאוד, אני מאוד מתרגשת"

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
סלינה גומז
סלינה גומז | צילום: Tibrina Hobson/FilmMagic, GettyImages
הקישור הועתק

סלינה גומז כבר כמעט ויתרה על קריירת המוזיקה שלה, אבל השנה היא סוף סוף מועמדת לפרס הגראמי בקטגוריית "אלבום הפופ הלטיני הטוב ביותר" עם האי.פי. שלה Revelación. בראיון שקיימה עם Entertainment Tonight גומז סיפרה על ההתרגשות שהציפה אותה אחרי שהיא נמצאת בתעשיית המוזיקה והבידור כבר יותר מעשור.

אני בכיתי כמו ילדה קטנה. התרגשתי מאוד", סיפרה גומז למראיין כשהיא קורנת, "עבדתי מאוד קשה על הפרויקט הזה, אז זו הייתה הפתעה מקסימה. אני מאוד מתרגשת!". כשהאלבום יצא בחודש מרץ האחרון, הזמרת בת ה-29 סיפרה שמבחינה מדובר במחווה לשורשים שלה.

בראיון נוסף לזיין לואו היא סיפרה ש"פרויקט בספרדית זה משהו שאני רודפת אחריו כבר 10 שנים. אני כל כך גאה בשורשים שלי ואני פשוט מרגישה שרציתי שזה יקרה כבר". אבל כאמור, השנים האחרונות של גומז לא היו ממש דבש. כוכבת הפופ סיפרה לפני כחצי שנה שהיא שוקלת ברצינות לפרוש מעסקי המוזיקה אחרי שלטענתה אנשים רבים לא לוקחים אותה ברצינות: "אני אתן לזה הזדמנות אחרונה לפני שאולי אפרוש". טוב, אולי עכשיו היא תשקול את זה מחדש.