ריהאנה עושה דאב נגד טראמפ
ריהאנה הוכיחה בשבת האחרונה שהיא לא רק אחת הנשים הכי מוכשרות, מצליחות וסקסיות עלי אדמות - אלא גם אקטיביסטית שיוצאת מהבית בשיא הקור בניו יורק כדי להפגין עבור מה שחשוב לה. והיא לא שוכחת את הדאב

כאילו שמצעד הנשים הפמיניסטי שהתקיים בכל רחבי ארצות הברית לפני יומיים לא היה מרגש מספיק, הצועדות בניו יורק התרגשו במיוחד לגלות ביניהן מפגינה יוצאת דופן - ריהאנה שהסתובבה, צעקה ושרה ממש כמו כולם מול "טראמפ טאוור".
כמובן שרירי לא ניסתה להסתיר את הבילוי הפמיניסטי שלה לשבת. היא הציפה את האינסטגרם שלה בתמונות מהמצעד והשוויצה בבגדים המגניבים שלבשה: סווטשירט עליו כתוב "This Pussy Grabs Back" וחצאית טוטו. אחר כך היא גם העלתה תמונה בה היא לובשת טי-שירט שעליו הכיתוב "We Should All Be Feminsts". "כל כך גאה להיות אישה!", היא כתבה מתחת לאחת התמונות בה היא מצולמת ליד שלטים מהמצעד. "כל כך גאה בנשים ברחבי העולם שהתאחדו היום למען זכותנו על גופנו".
WHEN @rihanna SHOWS UP TO THE PROTEST AND GRABBED YOUR ARM AND DABS IN YOUR VIDEO OMG HELO #womensmarch pic.twitter.com/TvPt1AE7Bj
— Lauren (@lmacwhinney) 22 בינואר 2017
התמונות האלו לא הציגו את הסיפור במלואו. הרשת הוצפה בימים האחרונים בסרטונים שצילמו מעריצים שלא האמינו למראה עיניהם כשראו את ריהאנה מסתובבת בצעדה כמו האישה הכל כך קולית שתמיד ידענו שהיא ושרה "ברוכים הבאים ליומך הראשון, אנחנו לא נלך לשום מקום" והכי מגניב - עושה דאב, התנועה הפופולרית שהכרנו בזכות שם ברדוגו מהאח הגדול. אנחנו רק מקווים שנזכה לראות את הנסיכה ריהאנה מפגינה איתנו גם פה בכיכר הבימה נגד מתווה הגז או משהו.
The time I got off a plane from Australia, headed to Trump Tower & ended up protesting next to @rihanna. #WMNYC #WomensMarch #Rihanna pic.twitter.com/rqeJmU590X
— Laura von Holt (@vonHottie) 22 בינואר 2017