mako
פרסומת

קפץ רחוק מדי

מעריציו של שון מנדס יודעים שהוא חיית במה, אבל בהופעתו האחרונה בקוויבק הכוכב הצעיר הלך כנראה רחוק מדי עם ההתלהבות. הקפיצה המוגזמת שלו במהלך האירוע הובילה לנפילתו מהבמה ולהתרסקות מביכה מול אלפי הצופים בקהל

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
שון מנדס
שון מנדס | צילום: GettyImages - Rich Polk
הקישור הועתק

מעבר להיותו אחד הגברים הלוהטים כרגע בעולם המוזיקה, שון מנדס הוכיח מספר פעמים במהלך הקריירה שלו שהוא פרפורמר מהשורה הראשונה. הזמר בן ה-19 שורף מדי ערב את הבמות השונות, אבל בהופעתו האחרונה הוא עשה פדיחה ענקית שיהיה קשה לשכוח.

במהלך ההופעה שלו השבוע בקוויבק שבקנדה, שון קפץ על הבמה, אבל במקום לנחות עליה עם הרגליים, הוא נפל ממנה והתרסק על ישבנו מול אלפי המעריצים שנכחו בקהל. מנדס ניסה להתגבר על המבוכה בכך שחזר במהירות לבמה והמשיך לשיר, אבל הסרטונים מאותו רגע מביך הועלו לרשת והפכו לוויראליים.

שון שיתף את אחד הסרטונים בטוויטר שלו, ולציוץ הוסיף את הכיתוב: "אני בסדר אבל זה היה מטורף". בימים האחרונים שון מנדס עלה לכותרות בעקבות האירוסים של האקסית שלו (לפחות לפי אתרי הרכילות) היילי בולדוויין לכוכב הפופ ג'סטין ביבר.