mako
פרסומת

"חשב שהוא נשען על מעקה ונפל": אימו של המעריץ שנפל בהופעה של הארי סטיילס משחזרת

דילן וודס (20) נפל מגובה של יותר מעשרה מטרים במהלך הופעה של הארי סטיילס ביום ראשון. בראיון לכלי תקשורת בריטי אמו עדכנה על מצבו ומה קרה בהתרסקות שיכולה הייתה לסיים את חייו: "הוא סבל מזעזוע מוח, זה נס שהוא פה"

שחר בן ימיני
שחר בן ימיני
mako
פורסם:
מעריץ של הארי סטיילס
"חשב שהוא נשען על מעקה ונפל": אימו של המעריץ שנפל בהופעה של הארי סטיילס משחזרת | צילום: מתוך יוטיוב והרשתות
הקישור הועתק

דילן וודס בן ה-20 הוא המעריץ של הארי סטיילס שנפל בהופעה שלו מגובה של יותר מעשרה מטרים ביום ראשון. לפי אמו הוא ישב בקומה העליונה במרפסת, נשען על המעקה ונפל. בראיון שהעניקה אתמול היא משתפת את אותו רגע איום שבו הוא התרסק מגובה רב ועד לטיפול הרפואי שקיבל.

"דילן אמר לי שהוא נשען על המעקה בחלקת ה-VIP", מריון שיתפה. "והוא זכר שהוא חשב לעצמו שהמעקה נורא נמוך. הוא לא יכול לזכור בוודאות כי העניינים היטשטשו לו, אבל הוא חושב שהוא עמד להישען עליו, טעה במיקום ופשוט נפל אחורה. הכל קרה כל כך מהר. הוא התעלף לגמרי. קראו לפרמדיקים שהוציאו אותו וטיפלו בו לפני שהגיע האמבולנס שלקח אותו לבית החולים".

"לא ידענו איזה פציעות יש לו בהתחלה", המשיכה, "הוא חובר למכונת חמצן מיד כשהתחיל לקבל טיפול רפואי כדי לייצב אותו. המצב התבהר כשנודע שאין לו עצמות שבורות. זה פשוט נס שהוא עדיין כאן, יוצא מזה עם חבלות ושריטות. ראיתי את הסרטון של הנפילה ונחרדתי".

בהמשך עדכנה במצבו לאחרי הנפילה וההתמודדות שלו: "הוא בכה היום בטלפון כשדיברנו. אני חושבת שזה רק מכה בו עכשיו, כמה רציני זה היה וכמה קרוב הוא היה ללא להיות פה היום. אני שמחה שהוא לא נחת על אף אחד, הוא יכול היה להרוג מישהו".

פרסומת

ווד סבל מפנסים גדולים בעיניים, זעזוע מוח וחבלות והיה אמור להשתחרר מבית החולים אתמול (שלישי), מה שעוד לא ברור אם קרה. סטיילס עצמו לא הגיב לאירוע אבל כן הספיק להעלות לחשבון האינסטגרם שלו תמונות מאותה הופעה.