mako
פרסומת

פורנו נקמה והודעות גזעניות: דיפלו תובע את זוגתו לשעבר על הטרדה סדרתית

הדיג'יי הפופולרי טוען ששלי אוגוסטו שלחה תמונות עירום שלו לגרושתו, כמו גם הודעות מיניות לקרובים שלו ואפילו גרמה לו לעזוב את ביתו מרוב שחש מאוים. "הגיע הזמן שבית המשפט ישים סוף להתנהגות המסוכנת שלה", מסר מנהלו של המפיק המוזיקלי. כל הפרטים

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
הקישור הועתק

המפיק המוזיקלי והדיג'יי המצליח דיפלו (מייג'ור לייזור) נאלץ לתבוע לאחרונה את זוגתו לשעבר בטענה שהיא מטרידה אותו, את בני משפחתו, גרושתו וגרמה לו אפילו למכור את הבית שלו. לפי המסמכים המשפטיים, הדיג'יי מאשים את האקסית שלו, שלי אוגוסטו, בכך שהיא "מעריצה לא יציבה וחסרת עכבות שהצליחה לתמרן את עצמה לתוך חיי".

דיפלו (ששמו האמיתי הוא תומאס וסלי פנץ) מאשים את זוגתו לשעבר בכך שהיא שלחה הודעות עם תוכן מיני מרומז למשפחתו, יצרה משתמשים מזויפים ברשתות החברתיות שהטירדו אותם, שלחה תמונות עירום וסרטונים שלו לקרובין וכאמור הפחידה אותו עד כדי כך שהוא נאלץ למכור את הבית שלו בחודש שעבר.

אוגוסטו, שיצאה עם דיפלו ב-2019 (אבל טוענת שהם מדברים מאז 2014) סיפרה לאתר הרכילות TMZ שהוא הגיש את התביעה הזו רק בשביל לנקום בה על כך שהיא הגישה בקשה לצו הרחקה נגדו, ולטענתה היא מחזיקה בצילומי מסך של הודעות טקסט ביניהם ש"ייחשפו את האמת".

פרסומת

המפיק טוען מנגד שאוגוסטו שלחה לאמא של הילד שלו הודעות גזעניות בהן היא כינתה אותה "כלבה שחורה ומכוערת" ואמרה לה "לכי תתאבדי, את יודעת שאני קוראת אותך, את לא מהממת", אל אוגוסטו מצדה מכחישה ששלחה את ההודעות הגזעניות שמופיעות בתביעה.

זה המקום לציין שדיפלו הגיש נגדה צו הרחקה כבר בדצמבר, רגע לפני שהיא הגישה תביעה נגדית וטענה שהוא הפיץ סרטוני "פורנו נקמה" בכיכובה, אך הוא מכחיש את הטענות. "בדיוק כפי שהתלונה הזו טוענת, הלקוח שלי ומשפחתו מוטרדים, נעקבים וחווים התעללות מצד גברת אוגוסטו כבר יותר מדי זמן", מסר לאתר הבידור מנהלו של דיפלו, בריאן פרידמן, "הגיע הזמן שבית המשפט יתערב וישים סוף להתנהגות המסוכנת שלה".