mako
פרסומת

לה דיווה לוקה: ריקי מרטין יצא מהארון

הזמר ואליל הבנות ריקי מרטין הודיע אתמול באופן רשמי שכל השמועות לגביו היו נכונות - “אני גבר הומוסקסואל מבורך ובר מזל", כתב בטוויטר שלו, “אני לא יכול להמשיך לשקר – יש גבול"

פורסם:
הקישור הועתק
ריקי מרטין - פונדקאות
ריקי מרטין. גיי ומאושר | צילום: אימג'בנק/GettyImages

בגיל 38, ולאחר שנים של שמועות וספקולציות, יצא אתמול הזמר ריקי מרטין מהארון באופן רשמי, כשכתב בטוויטר שלו - “ אני גאה להכריז שאני גבר הומוסקסואל בר מזל, ואני מרגיש מבורך להיות מי שאני".

הסיבה הרשמית ליציאה הפתאומית מן הארון היא ככל הנראה כתיבת ספר הזכרונות שלו, עליו עומל מרטין בימים אלה. באתר הרשמי שלו הוא כותב - “"מהרגע בו כתבתי את הפסקה הראשונה, הייתי בטוח שהספר יעזור לי לשחרר את עצמי מהדברים שנשאתי במשך זמן רב, אבל כבד לי להמשיך להסתיר את זה. הגעתי קרוב מאד לאמת שלי, וזה משהו ששווה לחגוג".

ולמה הוא שמר את זה בסוד במשך כל כך הרבה זמן? בגלל הסוכנים והמנהלים שלו, שלדבריו מנעו ממנו לצאת מהארון מחשש שיאבד את קהל מעריצותיו הגדול. אלא שעכשיו החליט מרטין לשים לזה סוף - "החלטתי להמשיך הלאה עם חיי, מבלי שאני חולק העולם את האמת לאמיתה. בכך שהרשיתי לעצמי להתפתות על ידי הפחד וחוסר הביטחון, הגשמתי בעצמי את הנבואה לחבלה בקריירה שלי".

מרטין מתמקד כרגע בלגדל את שני בניו תאומים, ולנטינו ומתיאו, ולשם כך לקח פסק זמן מהקריירה המוזיקלית שלו. וגם ההורות, כנראה, קרבה אותו להחלטה: "כאבא לשני ילדים, אני לא יכול להמשיך לשקר. יש גבול, ודברים חייבים להשתנות".