mako
פרסומת

קניה ווסט חילק 5,000 כרטיסים בחינם

בימים האחרונים גורמים בתעשיית המוזיקה דיווחו על צעד מפתיע שקניה ווסט נאלץ לעשות בעקבות משבר במכירת הכרטיסים למופע שהעלה בתחילת השבוע. לפי אותם מקורות, הראפר חילק אלפי כרטיסים בחינם בניסיון למלא את האולם

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם: | עודכן:
קניה ווסט
קניה ווסט | צילום: GettyImages - Robin Marchant
הקישור הועתק

בראשון האחרון קניה ווסט העלה את המופע החדש שלו, "Nebuchadnezzar – An Opera", שמקדם את אלבום ההיפ הופ-גוספל החדש שהוציא לפני כחודש, "Jesus Is King". המופע גרר ביקורות מעורבות ותלונות על "הפקה זולה" ו"התנהלות בעייתית" של הראפר על הבמה.

השבוע דיווחו גורמים שונים בתעשייה על ההתמודדות של קניה עם קשיים במכירת הכרטיסים לאירוע, דבר שגרם לו לשקול את ביטול המופע. לפי אותם מקורות, כרטיסים רבים לכל אחד מהאזורים של האולם נותרו ריקים, מה שהוביל את ווסט ואנשי הצוות שלו לחלק כ-5,000 כרטיסים בחינם זמן קצר לפני תחילת המופע.

בנוסף נמסר שהמופע היה עמוס בתקלות. אחד הגורמים סיפר: "המופע היה אמור להיפתח ב-4. אחר כך הם דחו אותו ל-5 ולבסוף הוא התחיל רק ב-6 וחצי. זה היה סיוט. קניה התחרפן, הוא היה מאוד לא מאורגן וגער באנשי הצוות שלו מאחורי הקלעים". עוד נאמר שהסט היה נראה "כאילו לא הושקעה בו מחשבה רבה".