mako
פרסומת

רובי וויליאמס מספר על התמודדות עם בעיות נפשיות

בראיון שהעניק לקראת הופעת הענק שלו, שהתקיימה אמש בהייד פארק בלונדון, רובי וויליאמס סיפר על התקופה הקשה שעבר, במהלכה התמודד עם בעיות נפשיות והסתגר בביתו. מה שסייע לו לעלות שוב לבמה היה החזרה להרכב 'טייק דאת', בו התחיל את דרכו המוזיקלית

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
רובי וויליאמס
רובי וויליאמס | צילום: Gettyimages IL, getty images
הקישור הועתק

מאז שפרץ כחלק מהרכב הבנים המצליח 'טייק דאת' בתחילת הניינטיז, רובי וויליאמס הפך לאחד הזמרים הבריטים המצליחים בכל הזמנים. למרות שהוא עדיין ממשיך לכבוש את המעריצים מהבמות הגדולות בעולם, מתברר שהזמר בן ה-45 שקל במשך תקופה ממושכת לסיים את הקריירה שלו מוקדם מהצפוי.

בראיון מיוחד שהעניק לעיתון "דה סאן", רובי סיפר שבמשך שנים הוא התמודד עם אגורפוביה, הפרעה נפשית שבין היתר גרמה לו להסתגר בביתו. באותה תקופה הוא נאלץ לסרב להצעות רווחיות במיוחד, ביניהן סיבוב הופעות בארצות הברית והצטרפות לשולחן השופטים של התכנית "אמריקן איידול", משם היה אמור לקבל כ-15 מיליון ליש"ט.

"הגוף שלי והמוח שלי אסרו עליי לצאת למקומות או לעשות כל מיני דברים", רובי סיפר במהלך אותו ראיון, "אני ישבתי בבית, לא זזתי מהספה". לדבריו שיא ההתמודדות עם התקפי החרדה הגיע לפני כעשור ומי שסייעו לו להתגבר על הקשיים היו חבריו 'טייק דאת'. על החזרה שלו ללהקה ותהליך השיקום שעבר הוא הוסיף: "בלעדיהם כנראה שלא הייתי חוזר בכלל. הייתי יכול להסתתר מאחוריהם, הם עזרו לי מאוד".