mako
פרסומת

"אנחנו עדיין ב-2018"

לאחרונה ריהאנה החלה לקדם את אלבומה העתידי, וזה רק גרם למעריציה, שמשתוקקים למוזיקה חדשה ממנה כבר יותר משנתיים, להטריל אותה ברשת יותר מבעבר. אתמול מעריצה החליטה לעקוץ את הכוכבת ברשת על ההתמקדות שלה בעולם היופי, ורירי בחרה להגיב עם תשובה מהממת

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
ריהאנה
ריהאנה | צילום: מעמוד האינסטגרם badgalriri
הקישור הועתק

כמעט שלוש שנים עברו מאז שריהאנה הוציאה את אלבומה האחרון, "Anti". את הזמן הזה הכוכבת ניצלה בעיקר כדי להעצים את כוחה בתעשיית היופי ולהשיק ליין איפור מצליח שכבר הפך לאיקוני. ובכל זאת, רבים ממעריציה עוררו בה לא מעט זעם כשהתלוננו פעם אחר פעם על כך שהזניחה את המוזיקה ולא הוציאה שירים חדשים, מלבד מספר שיתופי פעולה עם אמנים כמו דיג'יי קאלד, קנדריק לאמאר וקלווין האריס.

בשבועות האחרונים ריהאנה העניקה כמה רמזים לגבי צאת אלבום הקאמבק החדש שלה, עליו היא עובדת כבר יותר משנתיים. אחד הדברים שגרמו להתלהבות רבה ביותר בקרב מעריציה היה תגובה למעריצה, בה היא מכריזה שהאלבום החדש ישוחרר במהלך 2019. אותו מהלך של ריהאנה שיגע את מעריציה ברשת וגרר גל של פוסטים העוסקים בחזרתה למוזיקה. 

 לכבוד הליפסטיק החדש F'N Black, אותו השיקה החודש, רירי העלתה אתמול תמונה שלה לאינסטגרם. אחת העוקבות של הכוכבת בת ה-30 בחרה לעקוץ אותה על קידום מוצר היופי שהוציאה. על הפוסט היא כתבה: "אני צריכה מוזיקה, לא איפור". לא עבר זמן רב עד שריהאנה הגיבה בחזרה את המשפט "אנחנו עדיין ב-2018", שמתייחס להכרזה על צאת אלבומה החדש בשנה הבאה.