mako
פרסומת

אשנטי דוחה את הקאמבק המצופה שלה אחרי שנדבקה בקורונה

אם גדלתם בניינטיז אז כנראה שהשם אשנטי עושה גם לכם צמרמורות. לאחרונה, הכריזה הזמרת האהובה על חזרתה למרכז הבמה, אבל לצערה (ולצערנו) היא נמצאה חיובית לנגיף, ונאלצה לדחות את השתתפותה בתוכנית הרשת החמה ביותר היום בארה"ב

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
הקישור הועתק

הזמרת אשנטי תכננה לתפוס את גל הנוסטלגיה שהשתלט על ארה"ב בחודשים האחרונים ולחזור לתודעה דרך השתתפות בתחרות השירים האינטרנטית והפופולרית של אפל מיוזיק "Verzuz" - זו שכבר כמה חודשים מיליוני אמריקאים צופים דרכה באמנים (בעיקר שמות גדולים שכיכבו בעבר) מתחרים אחד בשני - להיט עבר מול להיט עבר.

כאמור, הבאה בתור הייתה אמורה להיות אשנטי, שכבר התכוננה לקרב שלה מול הזמרת קיישיה קול - אך לצערה של כוכבת העבר היא נדבקה בקורונה והקרב בוטל.

"אני לא מאמינה שאני אומרת את זה - אבל יצאתי חיובית לנגיף הקורונה", שיתפה הזמרת את המעריצים בחשבון האינסטגרם שלה. "אני בסדר ולא סובלת, והייתי מוכנה לעשות את ה-verzuz מהבית שלי - אבל נראה מה נעשה".

קיישיה קול מצדה, עלתה בהמשך לשידור לייב, במהלכו אמרה לאשנטי שזה בסדר שהן יוותרו על האירוע ושהיא צריכה לדאוג לעצמה לפני הכל - ועדכנה אותה שנכון לעכשיו האירוע בין השתיים נדחה ל-8 בינואר.

אנחנו מודים שאנחנו כבר התלהבנו מהבאטל הזה כי מאוד התגעגענו לזמרת עליה גדלנו, אז החלטנו לבדוק בהזדמנות זו מה קורה איתה היום - ומתברר שלא מעט.

בעבר, אשנטי הכריזה כמה פעמים שהיא בדרך חזרה למרכז הבמה - אבל הקאמבק שלה לא באמת יצא לפועל. אלבומה השביעי אגב, היה אמור לצאת ב-2017 אך הוא נדחה שוב ושוב, לא יצא בסוף,  וב-2018 היא השתתפה בכמה שירים שונים, ביניהם של הזמר טיי דולה סיין, והראפר ליל וויין - אך לא הצליחה לשחזר את ההצלחה שלה מתחילת המילניום.

פרסומת