mako
פרסומת

מפיק מוזיקלי טוען שדרייק שלח את שומר הראש שלו לתקוף אותו

בדיוק כשהאלובם האחרון שלו זוכה להצלחה במסחרית וביקורתית אדירה, דרייק מוצא את עצמו מסובך במאבק משפטי מלוכלך. המפיק דייטל, איתו עבד בעבר, טוען שהוא שלח עליו שומר ראש שהכה אותו ושבר לו את הלסת. מי היה מאמין?

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
דרייק
דרייק | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images
הקישור הועתק

יכול להיות שדרייק ירים "הוטליין בלינג" מהכלא בקרוב? סתם, סליחה, נחסוך מכם את משחקי המילים המטופשים ופשוט נספר את הסיפור. הראפר המצליח נתבע על ידי הראפר והמפיק דיטייל (או בשמו האמיתי, נואל פישר) על תקיפה. הוא טוען שדרייק נקם בו על כך שלא הסכים להפיק רק לו מוזיקה בכך ששלח את אחד משומרי הראש שלו לתקוף אותו באלימות.

לפי מה שהוא מספר, ב-2014 דרייק הציע לו לעבוד רק עבורו באופן בלעדי, והוא סירב להצעה. לפי המפיק, שעבד עם כוכבים כמו ביונסה (על הלהיט "Drunk In Love") וליל וויין, היה זועם מאוד בעקבות הסירוב אבל אחר כך באופן מפתיע הזמין אותו למסיבה בביתו בקליפורניה. דיטייל אומר שהוא הגיע לאירוע, שם הותקף על ידי שומר הראש של דרייק, שהכה אותו ואף שבר לו את הלסת.

במהלך הקטטה, שומר הראש לכאורה צעק את הדברים הבאים: "אני אקרע אותך, ואת הכלבות שלך. אני לא שם זין. אני אכה אותך שוב. אתה חושב שדרייק רך? אתה חושב שדרייק חסר ערך?". הדובר של דרייק אומר שאין להם תגובה מיידית על ההאשמות, ועל איזה סכום עומדת התביעה.