mako
פרסומת

קאשה חוזרת לבמה

אחרי שמאבק משפטי מול המפיק שלה לא הותיר לה ברירה אלא להפסיק לעשות מוזיקה, קאשה חוזרת ולצידה להקה חדשה עם שם מפתיע (בלשון המעטה). כיף לראות את הזמרת שלא נכנעת לחברת תקליטים וממשיכה לעשות מה שבא לה

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

זמן מה לא שמענו מקאשה, והיעלמותה נובעת מנסיבות מצערות במיוחד: הזמרת נמצאת במאבק משפטי מול המפיק שלה לשעבר, ד"ר לוק, שהיא טוענת שהתעלל בה פיזית, נפשית ומינית. הצרה הגדולה היא שהיא עדיין מחויבת חוזית להמשיך לעבוד איתו ועם חברת סוני. כל עוד היא לא מוכנה להקליט מול מי שהתעלל בה, נותר לה רק למצוא פרצות בהם תוכל להמשיך לעשות מוזיקה.

קאשה חגגה את חזרתה למוזיקה בהופעת הפתעה בנאשוויל השבוע, יחד עם להקתה החדשה הנקראת "The Yeast Infection". התרגום המילולי הוא "זיהום פטרייתי". אנחנו נשאיר לכם לעשות גוגל בנושא. בינתיים נתעלם מהעיסוק הרפואי בנושא כדי להתמקד בעיקר: קאשה חוזרת, למרות הכל, לעשות מוזיקה. יחד עם הלהקה, שמורכבת מגברים בלבד, היא הופיעה בגרסאות קאנטרי ללהיטי הפופ שלה, אבל נתנה גם קצת לד זפלין כשהם ניגנו את "Whole Lotta Love". ברוכה השבה (ורפואה שלמה)