יעלה לה ביוקר? המעריצה שקארדי בי השליכה לעברה מיקרופון הגישה תלונה במשטרה
האישה הגישה את התלונה במשטרת וגאס כנגד הראפרית, שזרקה את המיקרופון עליה לאחר שזו שפכה על הזמרת מים בזמן הופעה. וזו ממש לא הפעם הראשונה שבה קארדי מכה מעריצים
מערכת mako מוזיקה
mako מוזיקהפורסם:

התקיפה המתועדת תעלה ביוקר? האישה שנפגעה מהמיקרופון של קארדי בי, שהשליכה אותו לתוך הקהל בהופעה במועדון לילה בשבת, הגישה תלונה כנגד הראפרית בתחנת המשטרה של לאס וגאס.
היא סיפרה למשטרה שנפגעה מחפץ - המיקרופון - שנזרק מהבמה.כמובן שכל האירוע תועד במצלמות במהלך המופע של קארדי והפך לוויראלי.
האירוע החל כאשר מעריצה בשורות הראשונות השליכה משקה לכיוונה של הזמרת והרטיבה אותה. קארדי, בתגובה, לא נשארה חייבת, והשליכה את המיקרופון שלה על המעריצה בעוצמה. לפי אחת הזוויות מהן תועד האירוע, נראה שהיא הצליחה לפגוע במעריצה.
זו לא הפעם הראשונה שבה קארדי זועמת על מעריצים. בשנה שעברה היא הופיעה בפסטיבל Wireless והרביצה למעריץ, אחרי שניסה לגעת בה ובמיקרופון שלה והכתה אותו בראש. המעריצים שהגיבו לתיעוד הרגע שפורסם בטיקטוק, כמובן לא ממש היו סבלניים, ועקצו אותה: "היא נראית כאילו נמאס לה".
מצאתם טעות לשון?