mako
פרסומת

ביונסה נתנה למעריץ את המשקפיים שלה בהופעה - הוא העמיד אותם למכירה באלפי דולרים

ביונסה זרקה את המשקפיים באמצע הופעתה למעריץ, המאבטחים לקחו אותם ממנו, ביונסה זרקה לו אותם שוב - ובסוף הוא העמיד אותם למכירה פומבית במחיר התחלתי של למעלה מ-7,000 דולר

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם: | עודכן:
ביונסה
נתנה לו את המשקפיים. ביונסה | צילום: Mason Poole/Parkwood Media/Getty Images for Atlantis The Royal
הקישור הועתק

המשקפיים של ביונסה עברו הרבה לאחרונה. ביונסה הרכיבה אותם, משקפי שמש שחורים של המותג OFF-WHITE, בהופעה בלונדון, כחלק מסיבוב ההופעות החדש שלה. היא הורידה אותם והשליכה אותם אל עבר מעריץ נרגש, ולנטינו רודריגז, שתפס אותם - ואז הם נלקחו מהמעריץ על ידי האבטחה והושבו לביונסה. ביונסה, בתורה, השליכה אותם שוב אל עבר רודריגז, שתפס אותם, והגדיר את הערב בתור "הערב המאושר בחייו". לכן הופתענו לגלות שעכשיו הוא מוכר את אותם המשקפיים הסנטימנטליים במכירה פומבית.

בית המכירות הפומביות הבריטי The Salesroom העמיד את המשקפיים למכירה שתתחיל ב-4 ביולי, במחיר התחלתי של לא פחות מ-6,000 פאונד (כ-7,600 דולר). "ככל הנראה משקפיים יחידים מסוגם שיוצרו בהזמנה אישית, שהורכבו על ידי ביונסה בהופעתה בלונדון ב-29 במאי. המשקפיים הושלכו על ידי ביונסה ונתפסו על ידי המעריץ שכעת מציע אותם למכירה", נכתב באתר.

על פי הערכות בית המכירה, המשקפיים עשויות להגיע לסכום של עד 19,000 דולרים. בסרטון שהעלה רודריגז הוא נראה מרכיב את המשקפיים בעצמו והוסיף כי הוא "לא יכול לראות את ההייטרים". לאור הדרמה והסנטימנטליות שלהם, מפתיע שהוא מציע אותם למכירה - ומצד שני, קשה לסרב להזדמנות להרוויח סכום כזה.