mako
פרסומת

50 סנט פורש? "יכול להיות שזה האלבום האחרון שלי"

הראפר, שבשנים האחרונות עסוק בעיקר בסדרת הטלוויזיה המצליחה שלו, חשף באינסטגרם שלו שהוא עובד על אלבום מיוחד מאוד בשבילו ועל הדרך עוקץ את המבקרים: "עשיתי טרור בהיפ הופ במשך 14 שנה. המספרים לא משקרים"

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
50 סנט ב-2020
50 סנט ב-2020 | צילום: (Photo by Brad Barket/Getty Images for STARZ
הקישור הועתק

50 סנט לא שחרר אלבום או מיקסטייפ מאז שהוציא את The Kanan Tape ב-2015, אבל הוא עדיין משוכנע  מאוד לגבי המקום שלו בעולם ההיפ הופ - בראש הפירמידה. הראפר, שבשנים האחרונות עסוק יותר בהפקת הסדרה שלו "Power", עלה ללייב באינסטגרם בשביל להרגיע את המעריצים וחשף שיכול מאוד להיות שהאלבום הקרוב שלו יהיה האחרון.

"תחייכו, יכול להיות שהאלבום הבא שלי יהיה גם האחרון. עשיתי טרור בהיפ הופ 14 שנה", כתב הראפר בפוסט שהעלה שמצורף למה שנראה כמו טריילר לאלבום. "המספרים אף פעם לא משקרים, אני לא 'הראפר האהוב' של אף אחד, להה, אני טופ 10 מת או חי ועוד לא סיימתי".

פיפטי חשף את האלבום המדובר כבר בראיון שקיים ביולי האחרון: "אני לא מתכוון לספר מי יהיה שם כי באמת שזה הבן אדם הכי מלהיב שיכול להיות", סיפר והודה שלא מדובר באלבום אחר שכבר תוכנן לצאת תחת השם "Street King Immortal" ונדחה: "הגרסה ההיא לא תשוחרר".

במגזין תרבות ההיפ הופ קומפלקס ציינו ש-Street King Immortal היה אמור להיות האלבום החמישי של הראפר הוותיק. הוא היה אמור לצאת ב-2011 ואז בנובמבר 2012 ואז פברואר 2013 עד שהתאריך האחרון שנקבע היה אוגוסט 2016. במקום אותו אלבום שזכה למעמד איקוני בקהילת ההיפ הופ, פיפטי שחרר שלושה פרויקטים: Animal Ambition, The Kanan Tape ו-Best Of.