אד שירן נפצע בתאונת אופניים
המעריצים חוששים למצבו הרפואי של אד שירן, אחרי שנפגע בתאונת הדרכים, בה היה מעורב כשרכב על האופניים. הזמר ניסה להרגיע את המעריצים והעלה תמונה שלו עם גבס, אבל רק אחרי שיקבל את חוות הדעת הרפואית, יכול לבשר אם ימשיך את סיבוב ההופעות העמוס שלו, או יאלץ לבטל

אד שירן הובהל היום (שני) לבית החולים אחרי שהיה מעורב בתאונת דרכים. הכוכב שרכב על אופניו ברחובות לונדון, נתקל ברכב ונזרק לכביש. לפי הרופאים קיים חשש שהזרוע שלו נשברה מהפגיעה. אחרי הטיפול הרפואי הוא מיהר לעדכן את המעריצים דרך הטוויטר שמצבו טוב. הוא שיתף תמונה של ידו בגבס והוסיף את הכיתוב: "הייתה לי תאונת אופניים קלה ואני כרגע ממתין לחוות דעת מהרופאים, שככל הנראה תשפיע על ההופעות העתידיות שלי. אמשיך לעדכן". גם אם ההופעות לא יבוטלו, המעריצים של שירן יצטרכו להסתפק בו בלי הגיטרה באירועים הקרובים.
שירן שסיים בשבוע שעבר את החלק האמריקאי של סיבוב ההופעות שלו, שמקדם את האלבום האחרון והמצליח "Divide", היה צפוי לטוס בעוד כמה ימים לטאיוואן ולפתוח שם את הטור האסייתי בהופעה בראשון הקרוב, אבל במידה ויצטרך לעבור ניתוח ייתכן ויאלץ לבטל את המופעים, או לדחות אותם למועד אחר. במידה וידחו, אד יגיע לאותן מדינות רק ב-2019, מאחר ולוח הזמנים העמוס של הכוכב כולל הופעות שמתוכננות עד לעוד שנה.
בעוד רב המעריצים המודאגים שיתפו מגוון של איחולי החלמה לזמר, כמה הרשו לעצמם לצחוק על המקרה ולקשר אותו בונו, סולן U2, שב-2014 היה מעורב בתאונה בזמן שרכב על האופניים ברחובות העיר ניו יורק. בעקבות פציעותיו מהתקרית, הוא נאלץ להפסיק לנגן על הגיטרה במשך חצי שנה. מקווים שמצבו של שירן יהיה שונה.