mako
פרסומת

פרינס לא אהב את קייטי פרי ואד שירן

הספר החדש "The Beautiful Ones", שמאגד בתוכו מסמכים שפרינס כתב ושמר בביתו לפני מותו, כולל כמה מכתבים שעוסקים באמנים גדולים אחרים בתעשיית המוזיקה. אחד המסמכים שנכללו באותו ספר מוכיח שהזמר האגדי לא חיבב את המוזיקה של אד שירן וקייטי פרי

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
אד שירן, פרינס, קייטי פרי
אד שירן, פרינס, קייטי פרי | צילום: GettyImages - Paul Morigi, Kevin Winter, Jemal Countess
הקישור הועתק

השבוע יצא לאור הספר "The Beautiful Ones" שמאגד בתוכו עשרות מסמכים שנכתבו על ידי פרינס ונמצאו באחוזתו של לאחר מותו ב-2016. מי שאחראי ליצירת הספר הוא מעריץ של פרינס בשם דן פייפנברינג, שלדבריו החל לעבוד על פרויקט המחווה עוד לפני שהזמר הלך לעולמו.

בעקבות צאת הספר החדש הופצו ברשת שורות שפרינס כתב על קייטי פרי ואד שירן, ולפיהן ניתן לומר בבירור שהוא לא חיבב את המוזיקה שלהם. בין היתר פרינס אמר על שני האמנים המצליחים: "מנסים לדחוף לנו את המוזיקה שלהם דרך הגרונות. אנחנו לא אוהבים (אותם), לא משנה כמה פעמים ישמיעו אותם".

בראיון לעיתון הגרדיאן, פייפנברינג סיפר על תהליך האיסוף של המסמכים ויצירת הספר. בין היתר הוא אמר: "כמות הניירות העצומה שנמצאה הייתה הפתעה. בחדר אחד יכולת למצוא מסמך מ-1979 ובהישג יד היית מוצא משהו מ-2002".