mako
פרסומת

ליל פאמפ הוכש על ידי נחש

במהלך צילומי הקליפ החדש שלו, הראפר ליל פאמפ נפצע מהכשת נחש. אותו רגע, שהצליח להבהיל את כל הנוכחים במקום, תועד על ידי המצלמות והופץ ברשת. בפוסט ששיתף בעצמו בעקבות התקרית, הראפר הצעיר כתב: "מקווה שלא אמות"

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
ליל פאמפ
ליל פאמפ | צילום: מעמוד האינסטגרם של ליל פאמפ
הקישור הועתק

במהלך סוף השבוע האחרון הראפר ליל פאמפ צילם קליפ עבור שיר חדש שלו, שאמור ללוות את צאת אלבומו השלישי. הצילומים כללו הופעה של הראפר בן ה-19 עם נחש, אבל תקרית מפחידה עם הזוחל הובילה לפציעתו של הכוכב, שהיה מוקף במצלמות.

בסרטון שהראפר שיתף באינסטגרם מסט הצילומים, ניתן לראות את הרגע שבו מאלף הנחשים מסר לידיו של הראפר את בעל החיים. ברגע שליל פאמפ אחז בו, הנחש הכיש אותו וגרם ליד שלו לדמם. לאותו סרטון ששיתף, הראפר הוסיף את הכיתוב: "אסור לי להתעסק עם נחשים. אני מקווה שלא אמות". לפי הדיווחים, הנחש לא היה ארסי והפציעות מהן סבל הראפר היו קלות יחסית.

ליל פאמפ זכה לפריצה הגדולה שלו בעולם ההיפ הופ לפני כשנתיים בזכות להיטים כמו "ESSKEETIT" ו"Gucci Gang", שצברו יותר מ-2 מיליארד צפיות ביוטיוב. בנוסף, הראפר הצעיר שיתף פעולה עם כמה מהאמנים המובילים בז'אנר, ביניהם קניה ווסט בשיר "I Love It".