פריס הילטון ויתרה על תקלוט לג'ו ביידן כדי להגיע לחתונה של בריטני ספירס
למי שלא יודע, פריס הילטון היא גם דיג'יי מבוקשת ואחרי ההצעה לה סירבה בסוף השבוע האחרון, נראה שהיא גם מאוד אקסקלוסיבית. הכוכבת קיבלה הצעה לתקלט באירוע של נשיא ארצות הברית ומנהיגים נוספים מרחבי העולם, אבל סירבה כדי להגיע ליום המיוחד של ספירס. "היא נראתה מדהים וזה כל כך שימח אותי שהיא קיבלה את האגדה שלה. זה היה חשוב לי יותר", סיפרה הילטון


פריס הילטון הייתה יכולה לקבל הרבה כותרות בסוף השבוע האחרון. הילטון שמדי פעם מחלטרת בתור דיג'יי קיבלה הצעה לתקלט לנשיא ארצות הברית ג'ו ביידן בבית הלבן, אבל היא ויתרה על ההזדמנות בשביל להגיע לחתונה של בריטני ספירס, שנערכה בחמישי האחרון.
בפרק החדש של הפודקאסט שלה This Is Paris שפורסם למחרת האירוע בביתה של ספירס, היא סיפרה ש"שאלו אותי אם אוכל לתקלט באירוע של ביידן וכל מיני נשיאים מרחבי העולם באיזו ארוחת ערב שקיימו, אבל זה היה חשוב לי יותר. אני לא הולכת להיכנס לפרטים כי זה היה הערב של הכלה הנסיכה וזה הסיפור שלה לספר, אבל כל שאני יכולה להגיד הוא שאני מאוד שמחה בשבילה. היא נראתה מדהים וזה כל כך שימח אותי שהיא קיבלה את האגדה שלה", הילטון סיכמה.
כידוע, החתונה של ספירס לא הייתה שגרתית בכלל. לא בצורה המפונפנת והראוותנית שבה נערכה כיאה לאחת מכוכבות הפופ הגדולות בעולם, ובעיקר בגלל שעד לפני פחות משנה הזמרת לא הייתה מורשית להתחתן כי הייתה תחת האפוטרפוסות הקשוחה של אביה, שבה נאסר עליה בין היתר להתחתן או להביא ילדים.
למי שלא עקב באובססיביות אחרי כל מה שקרה בחתונת השנה, נזכיר שהדרמות לא פסחו עליה. כמובן שלא ההורים או אחותה המפורסמת של הזמרת נכחו באירוע כתוצאה מהקשר המתוסבך מאז האפוטרופסות, ואם זה לא מספיק הגרוש שלה ג'ייסון, התפרץ לחתונה ואל תוך ביתה של הזמרת. מי שכן חגגו עם ספירס מלבד פריס הילטון היו מדונה (שחלקה עם ספירס נשיקה נוספת), דרו ברימור וגם סלינה גומז. מזל טוב!