mako
פרסומת

"אני רוצה שיכבדו אותי": דיקסי ד'מאליו הוציאה אלבום, והיא לא תשתמש בטיקטוק כדי לקדם אותו

דיקסי ד'אמליו בת ה-20 הפכה לאחת הצעירות המפורסמת בעולם בזכות הטיקטוק, וזו בדיוק הסיבה שהיא לא רוצה להשתמש בפלטפורמה שהעניקה לה את התהילה כדי לקדם את המוזיקה שלה. ד'אמליו שהוציאה את אלבום בכורה שלה ביום שישי האחרון הסבירה בראיון לווראייטי: "התחלתי במוזיקה יחסית מאוחר, אני באמת מנסה לתפוס את המקום שלי כאמנית"

שחר בן ימיני
שחר בן ימיני
mako
פורסם:
דיקסי ד'אמליו
"אני רוצה שיכבדו אותי": דיקסי ד'מאליו הוציאה אלבום, והיא לא תשתמש בטיקטוק | צילום: מתוך האינסטגרם
הקישור הועתק

A Letter to Me, אלבום הבכורה של דיקסי ד'אמליו, כוכבת הטיקטוק הכי גדולה בעולם כנראה שמתחזקת עמוד עם 57 מיליון עוקבים, יצא ביום שישי האחרון. מהרגע שד'אמליו חשפה שהיא מכוונת לשחרר מוזיקה, היא קיבלה לא מעט ביקורת וזלזול שהבהירו לה שהיא תצטרך לעבוד קשה בשביל להרוויח את הטייטל "זמרת".

זה כנראה מה שגרם לקחת את ההחלטה לא לקדם את המוזיקה שלה דווקא בפלטפורמה שהעניקה לה את הפרסום. "כולם מעודדים אותי לשווק את המוזיקה שם (טיקטוק) ואני ממש מנסה בדרכים אחרות!", הודתה בראיןו לווראייטי בראיון שפורסם בסוף השבוע האחרון, "זה מצחיק אותי שעכשיו כולם אומרים לי להשתמש בטיקטוק כדי שהמוזיקה שלי תתפוצץ, אבל כשהתחלתי הרגשתי שמסתכלים עליי מלמעלה. יש לי המון עצבים על זה היום. מצד אחד, אני רק רוצה שיכבדו אותי ומצד שני, לעשות יש את זה (פרסום וקידום בטיקטוק) וזה מה שכולם עושים היום".

כאמור, ד'אמליו יודעת טוב מאוד שהיא צריכה לעבוד קשה בשביל לקבל יחס של מוזיקאית ולא כוכבת רשת. על הסגנון המוזיקלי שלה היא שיתפה: "אף פעם אפילו לא הלכתי לכיוון של בלדת אהבה או משהו בסגנון כי הרגשתי שזה רק ייקח ממה שאני באמת מנסה לייצר. אני באמת מנסה לתפוס את המקום שלי כאמנית".

"אני אוהבת ללמוד את הדברים שמתבצעים מאחורי הקלעים, במיוחד עם מוזיקה. אני מרגישה שנכנסתי לכל זה קצת מאוחר מדי עם מעט מדי ידע. אז אני פשוט מנסה לעשות הכל 110% יותר, ללמוד יותר, להישאר מאוחר יותר בסטודיו ותמיד לעשות את הצעד אקסטרה".

דיקסי בת ה-20 חתמה לפני שנתיים על חוזה הקלטות עם L.A. Reid’s HitCo Entertainment והוציאה באותה שנה את הסינגל הראשון שלה, Be Happy, שהגיע למספרים יפים של 112 מיליון צפיות ביוטיוב ו-97 מיליון האזנות בספוטיפיי. גם הסינגל שהוציאה ב-2021, FUCKBOY, הגיע למספרים לא רעים ביחס למי שפרצה ככוכבת רשת, והגיע ל-13 מיליון צפיות ביוטיוב ו-24 מיליון האזנות ובספוטיפיי.