הנסיכה והמלכה: מיילי סיירוס אירחה את מדונה במופע אנפלאגד
מיילי סיירוס חזרה לשורשיה המוזיקליים, הפולק האמריקני והקאנטרי, במופע ה"אנפלאגד" של אמ.טי.וי, וביצעה את מיטב שיריה כשהיא מלווה בלהקה אקוסטית ורביעיית מיתרים. בשיאו של המופע אירחה סיירוס את מדונה וביצעה איתה מחרוזת קצרה, שכללה מכות בישבן למלכה-האם של הפופ, אשר שוב מסמנת לעצמה יורשת צעירה


מיילי סיירוס יכולה לסמן לעצמה עוד "וי" מרשים ברשימת ההישגים המצטברת. נסיכת הפופ הלוהטת אירחה את המלכה-האם של עולם הפופ מדונה בספיישל "אמ.טי.וי" אנלפאגד - הישג שלא הרבה כוכבות פופ בעשור האחרון יכולות לזקוף לזכותן. ואם מדונה החליטה להתארח דווקא אצל מיילי, ניתן להסיק שהיא מזהה אצלה את אחת מממשיכות דרכה בעולם הפופ, כמו שקרה בעבר עם בריטני ספירס. שימו לב להבדל ביחס שמעניקה מדונה לכוכבות צעירות שהיא חפצה ביקרן כמו ספירס וסיירוס, לעומת היחס שנתנה לליידי גאגא בשעתו (השפלה פומבית, כזכור).
השתיים, מיילי סיירוס ומדונה, ביצעו בשיאו של מופע האנפלאגד, מחרוזת קצרה שחיברה את הלהיט "Don't Tell Me" של מדונה, עם "We Can’t Stop" של סיירוס. רגע השיא בתוך נאמבר השיא היה כאשר סיירוס היכתה את מדונה על הישבן, כחלק מתוכנן מראש ומובנה בכוריאוגרפיה של הנאמבר (אצל מדונה שום דבר לא מאולתר). כיוון שהמופע של סיירוס היה בסימן מוזיקה אמריקנית שורשת - קאנטרי ופולק, אקט המכות על הישבן הוא לא ממש חריג אלא מעין אמירת "כל הכבוד לנו, שיחקנו אותה" מתלהבת (כמו ששתי זמרות ים תיכוניות היו מנענעות את החזה אחת מול השנייה ברגע השיא של דואט מקפיץ).
_c.jpg)
_g.jpg)
בערב הזה חזרה מיילי סיירוס לשורשים המוזיקליים שלה במוזיקה האמריקנית, הקאנטרי, הפולק והבלוז (היא הרי היתה פעם "האנה מונטנה"). היא ביצעה את מיטב להיטים שלה מהאלבום האחרון בגרסאות אקוסטיות בליווי הרכב הנגנים שלה, שהשאיר בצד את הגיטרות החשמליות והתופים הרועמים, וזמרות ליווי שתמכו בה היטב. שיר כמו "Do My Thing" הפך לקאנטרי מהיר, ובשירים כמו "Adore You" הצטרפו להקה שלה נגני כלי מיתר וקשת, שהפכו את השיר לבלדה עם צליל כל-אמריקני.
שיאים נוספים במופע נרשמו בביצוע ללהיט "Wrecking Ball" שנשמע אפי מתמיד, ובקאבר ל"Jolene" של דולי פרטון, שהיה גורם לזמרת הקאנטרי השופעת להתגאות בנערה בת ה-21 שאימצה בחום את הקלאסיקה שלה.
לצד המוזיקה לא ויתרה מיילי סיירוס על השואו שלה, עם פאות ותלבושות צבעוניות, עם נמוכת הקומה שמופיעה איתה, עם בובת סוס מרקדת שקיבלה ממנה נשיקות וניקה אותה בחזרה, וכמובן עם התפשטות עד רמת החזיה. בכך הראתה סיירוס למעריציה את כל הספקטרום הנוכחי שלה - מנערת הקאנטרי שהיתה בעבר וע לכוכבת הפופ הפרובוקטיבית שהיא היום.
צפו בקטעים מהמופע:
_c.jpg)
_g.jpg)
_g.jpg)
_g.jpg)