mako
פרסומת

"היא אמרה לי תתרחק ממני": סיימון קאוול חושף את המפגש הראשון עם קלי קלרקסון

קלי קלרקסון קיבלה אתמול כוכב משלה בשדרת הכוכבים של הוליווד בטקס מרגש. אחד מהנוכחים שבאו לחלוק לה כבוד היה סיימון קאוול, שפגש אותה לראשונה לפני 20 שנה בתוכנית אמריקן איידול. בטקס קבלת הכוכב המפיק והשופט המיתולוגי של התוכנית שחזר את המפגש הראשוני עם הזמרת, שלא הייתה כל כך ידידותית: "הסתובבת אליי ואמרת לי 'סיימון, הייתי מעדיפה שלא נדבר עד סוף התוכנית"

שחר בן ימיני
שחר בן ימיני
mako
פורסם:
קלי קלרקסון וסיימון קאוול
"היא אמרה לי 'תתרחק ממני'": סיימון קאוול חוזר למפגש הראשון עם קלי קלרקסון | צילום: צילום מסך מיוטיוב
הקישור הועתק

סיימון קאוול חזר אחורה למפגש הראשוני שלו עם קלי קלרקסון ומתברר שהזמרת לא הייתה נחמדה אליו במיוחד כשרק הכירו. השניים נפגשו בשלישי האחרון כשקלרקסון קיבלה כוכב משלה בשדרת הכוכבים בלוס אנג'לס, וקוואל שחזר את האודישן של הזמרת ל"אמריקן איידול", שם נפגשו לראשונה. 

"ביום שקלי נבחנה חשבתי שמותחים אותי", אמר קאוול בטקס הענקת הכוכב לקלרקסון, "פאולה (עבדול) עוד שניה פרשה, כל זמר שבא להיבחן זייף, ואני חשבתי לעצמי 'וואי, זו בדיחה'. וזה רק נהיה גרוע יותר. חשבתי לעצמי שזה אסון ולמה באתי לפה. ואז, תודה לאל, אני זוכר שפגשתי אותך, אני לא רק זוכר את הקול שלך, אלא גם את האישיות שלך. אהיה כן, לא הבנתי אז כמה טובה היית. רק חיבבתי אותך, אבל הייתי אסיר תודה שנפגשנו".

"ניגשתי אלייך אחרי האודישן שלך", קאוול המשיך, "כי ברור שחשבתי לעצמי שאת תנצחי בתוכנית הזו. אמרתי לך 'אני רק רוצה להגיד לך שזה היה מדהים קלי, ואני כאן'. הסתובבת אליי ואמרת לי 'סיימון, מקווה שאני לא חצופה אבל הייתי מעדיפה שלא נדבר. באמת שלא נדבר עד סוף התוכנית. הייתי כזה 'וואו, מה הכוונה?', ואמרת 'זה אומר שתתרחק ממני. אני יודעת מה אני עושה, אני ממוקדת".

קלרקסון הסבירה מה גרם לה להיות תקיפה כלפי הפרזנטור של התוכנית: "לא רציתי לדבר עם אף אחד שמעורב בהצבעות לאורך התהליך. ניסיתי פשוט לכבד את המעמד. וגם, לא רציתי שתיכנס לי לתוך הראש, אתה מתעסק עם כולם", קאוול השיב לה: "לקח לה רק 20 שנים להבין את כל זה? אלוהים. זו תרפיה".

"אני זוכר את הרגע בו קראו בשמך בניצחון", קאוול הוסיף, "וחשבתי לעצמי שהודות לך אולי תהיה לנו עונה נוספת. אני בכנות יכול רק להודות לך. את היית שווה את כל מה שעשינו. אם לא היינו מוצאים כוכב, לא הייתה מטרה לתוכנית".

פרסומת

כזכור בשבוע שעבר קלרקסון חגגה 20 שנה לניצחון בתוכנית בה התפרסמה, וכתבה בפוסט מרגש באינסטגרם שלה "לפני 20 שנה זכיתי ב'אמריקן איידול' וזה שינה את חיי לנצח. ברגע הזה הדלתות נפתחו להזדמנויות ולשיתופי פעולה יצירתיים שלנצח אהיה עליהם אסירת תודה. המשפחה והחברים שיצרתי לפני יותר מ-20 שנה בתעשיית המוזיקה והטלוויזיה בלתי ניתנים להחלפה עבורי".