כך פתאום: בריטני ספירס גילתה השבוע שהאלבום הישן שלה כבש את המצעדים
בשלוש וחצי השנים האחרונות בריטני ספירס לא הוציאה מוזיקה חדשה, ולמרות זאת היא הצליחה לכבוש בשבוע האחרון את המקום הראשון במצעד האלבום של אייטונז. הקפיצה האדירה של "Glory” הגיעה בזכות דחיפה מצד מעריציה של הכוכבת . הנה כל הפרטים
זה לא סוד שמשבר הקורונה פגע קשות בתעשיית המוזיקה ומאות אמנים מובילים נאלצו לבטל את סיבובי ההופעות שלהם ולדחות השקות של סינגלים ואלבומים.
בעקבות המחסור החמור במוזיקה חדשה, המצעדים הוצפו בשבועות האחרונים באלבומים מהעבר שזכו לדחיפה אדירה מצד המעריצים וזכו לכמה הישגים לא מבוטלים.
אחת הדוגמאות הבולטות לכך היא הקפיצה המטאורית של אלבומה התשיעי של בריטני ספירס, "Glory”, אל המקום הראשון של מצעד הלהיטים של אייטונז.
מה שהוביל להישג האדיר, שהגיע כמעט ארבע שנים לאחר צאת האלבום, היה הרעש הגדול שנוצר ברשתות החברתיות סביב הפרויקט המוזיקלי, ועמודי מעריצים של הכוכבת קראו למעריצים להאזין לשירים מתוך האלבום בתקופת הסגר - מהלך שהגביר באופן משמעותי את כמות ההשמעות.
בסרטון שהעלתה לאינסטגרם מוקדם יותר השבוע, אמרה בריטני אמרה למיליוני העוקבים שלה: "רק עכשיו גיליתי ש-'Glory’ הגיע למקום הראשון במצעדים של אייטונז. אין לי מושג איך זה קרה. בזכותם זה הפך ליום הכי טוב בחיי".

מספר ימים לפני שבריטני קפצה אל המקום הראשון של המצעד עם האלבום האחרון שלה, הייתה זו מריה קארי שהצליחה לעשות זאת עם אלבומה ה-11, "E=MC2", שיצא בשנת 2008.
אותו אלבום כולל כמה מהשירים היותר מצליחים שקארי הוציאה בשני העשורים האחרונים, כמו "Touch My Body" ו-"Bye Bye".אז מי הבא בתור? שאלה טובה, ואנחנו בטוח נהיה כאן כדי לעדכן.