mako
פרסומת

ככה ג'סטין ביבר ניצח את הביטלס

אלבום הקאמבק של ג'סטין ביבר ממשיך לקטוף תארים. "Purpose" הגיע למקום ראשון במצעד האלבומים של הבילבורד וכעת כבש שיא שהחזיקו הביטלס ודרייק - הכי הרבה שירים שהופיעו במצעד באותו שבוע. כמה בדיוק? לא תאמינו

מערכת mako מוזיקה
mako
פורסם:
ג'סטין ביבר
ג'סטין ביבר | צילום: Peter Yang, יחסי ציבור
הקישור הועתק

זוכרים שפול מקרטני התארח בשיר של ריהאנה ובתגובה מעריצים שאלו תהו מי זה פול מקרטני? אז הנה עוד הפסד של הביטלס בקרב מול המוזיקה החדשה: ג'סטין ביבר שבר את השיא שלהם.

זאת בזכות העובדה שבמצעד "100 השירים החמים" של הבילבורד, לביבר יש 17 (!) שירים - הכי הרבה שהיה בשבוע אחד לאותו אמן. הביטלס החזיקו בשיא הזה במשך יותר -50 שנה: היו להם 14 שירים במצעד בשנת שנת 1964. רק השנה דרייק חלק איתם את ההישג, והכניס 14 שירים למצעד גם הוא. 

הכמות הזו (17 שירים! זה בערך שעה שלמה של ג'סטין ביבר) ככל הנראה נובעת מכך שביבר שחרר קליפ לכל שיר מהאלבום. הסינגל הכי מצליח שלו כרגע הוא "Sorry", שנמצא במקום השני. לא תופתעו לשמוע ש"Hello" של אדל נמצא במקום הראשון. בכל זאת - לנצח את הביטלס זה דבר אחד, לנצח את אדל זה בלתי אפשרי.